Tillbaka i trevliga vardagen.

Onsdag Stod redo ute på gatan kl 06:10. Och jag hör en FÅGEL KVITTRA! Trodde först det var någons mobilsignal men nej, det var en riktig fågel. Våren är på väg! Tänk vad ett litet kvitter kan göra för springkänslan. Kutade in mot stan. Oj, vad allt kändes som vanligt plötsligt. Men jag gillar vardagen. Dimma på Lidingöbron och 16 cyklister som redan trampat över bron. Genom Värtan och sen extrasvängen ut på Djurgården. Svårare att hålla bra fart jämfört med den torra marken i Tulum, men det känns ändå som att kilometrarna går fortare här hemma med fler saker att titta på. Eller tja, så mycket är det egentligen inte att titta på en tidig grå vintermorgon i Stockholm, men ändå.

Vände tillbaka på mitt vanliga ställe ute på Djurgården, nämligen vid huset som ser öde ut men som plötsligt tänder upp en stor lampa när någon passerar. Hoppar alltid till.

Onsdag Sen Valhallavägen och Odengatan till jobbet. 21 km. Därefter en kaffe i omklädningsrummet! Ahh, gott. Har inte druckit en caffe latte på två veckor.

OnsdagOnsdag Musik, dusch och sen mascara (ur min fina mexi-necessär!) som jag inte heller sett skymten av på två veckor. Hur var det man gjorde nu igen?

4 reaktioner på ”Tillbaka i trevliga vardagen.

 1. Hej Tove! Jag har sagt det förr, men jag måste säga det igen: din blogg är bäst! 🙂 Jag vet att du inte springer så mycket på löpband, men jag undrar lite hur du brukar lägga upp dina pass när du väl gör det? Lutning, fart o.s.v. Jag tycker det är roligt att köra backar och intervaller på bandet, särskilt nu på vintern när underlag och väderlek inte alltid är de bästa. Men det vore intressant att veta hur du tänker och vad för typ av pass du kör (så man kan sno lite…) 🙂

  1. Hej Em! TACK! Blir så glad.
   Hmm, löpband. Jag har inga bra tips riktigt men vill minnas att det stod om detta i förra numret av Runner´s World? Hittar det inte just nu dock och kan kolla. Men vad gäller just fart så måste man ju utgå från sin egen kondition och kropp osv – och vad man tränar för. Men kolla i RW och få lite inspiration!

 2. Hej!
  Håller med alla andra, gillar verkligen att läsa din blogg. Men jag har en fråga: tycker du aldrig att det är läskigt att springa själv tidigt på morgonen eller sent på kvällen när det är mörkt? Eller i andra länder där man inte har så bra koll? Det är ett problem för mig, jag reser mycket och springer mycket, men när jag är på resa tycker jag det är för läskigt att springa vid 5 på morgonen, vilket jag måste för att hinna före jobb. Även om det mestadels är storstäder i USA som jag är i. Så det blir tyvärr löpband som är sååå oinspirerande. Fast jag är nog överdrivet orolig, önskar jag var så orädd som du!

  1. Hej Madde! Vad roligt att du gillar bloggen, kul! Hmm, nä jag är nog inte så rädd av mig. Tänker att man får ha så pass bra kondition och fart att man kan kuta ifrån folk om det behövs! Men rent allmänt så tror jag inte man behöver vara så rädd. Finns så mycket annat som kan hända. Men såklart ska man vara försiktig, särskilt i andra länder där man inte har koll. Men jag tycker man rätt snabbt får en vibb i städer och så kan man ju höra sig för. Sen kan man såklart ha otur men det kan man ju ha en vanlig kväll i stan också. Spring på! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s