Om mig

Jag heter Tove Langseth. Jag bor på Lidingö med Olle, tre barn och en katt. Jag har ett underklädesmärket som heter Closely.

Den här bloggen handlade en gång om tiden om en massa löpning, men efter att ha gjort en höftprotesoperation kommer den numera handla om vägen tillbaka. Vägen tillbaka till allt jag älskar, kanske till och med löpning. Och säkert en massa jag inte vet här och nu.

6 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej Tove,
  Jag har följt din blogg nu sen en tid tillbaka. Hittade den av en händelse när jag surfade runt om Berlin mara, som för övrigt blir min första mara (gulp)
  Blir så peppad och inspirerad av att läsa om dina löppass, brukar längta hem och ut:)
  Är otroligt imponerad av dina tidiga morgnar och att rodda löpning, jobb, barn mm. Har också tre barn och dessutom en man som är iväg mycket, så det gäller att hitta/fånga tillfällena:)
  Så, fortsätt springa på, fortsätt dela med dig och inspirera, så ses vi i Berlin!
  Hälsningar Emma

 2. Har just blivit tipsad av en löparkompis att kolla på din blogg, & jag är helt såld!, på allt. Du & dina resultat är bländande, men även dina outfits!, SÅ vill jag också se ut när jag löper!!! Var har du köpt dina armvärmare? Must have.

  Din blogg är min nya energinboost.

  Tack:)

  1. Hej Zara! Haha, vad roligt att höra – att du hittat hit och att du gillar bloggen! Mina armvärmare kommer från alla möjliga ställen men kika på wiggle.co.uk. De brukar ha många!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s