Springer hem med Jarvis.

Onsdag Ja, i lurarna alltså. Tyvärr sprang inte mr Cocker bredvid mig för det hade ju varit oerhört trevligt. Jag tycker hans gängliga kropp hade passat till att kuta men jag befarar att han inte har så värst bra kondition. Istället sprang jag hem själv från jobbet. Lyxigt för min mamma hämtade barnen idag så Olle kunde därmed ta min ryggsäck i bilen. Jisses, rätt trött på eftermiddagen idag. Jag trodde ju man skulle få en god natts sömn i natt men nej då. Kl 24:00 tyckte Uma det var dags att gå upp och se på TV och sådär höll det på fram och tillbaka hela natten. Hur som. Jag sprang hemåt. Genom ett vanligt vinterstockholm. Huvudet piggnade till liv. Jag tog en liten extrasväng och landade på 11 km i 4:40 min/km.

Onsdag Vad fanns där hemma? Jo, färdig spaghetti och köttfärssås som min mamma sparat till oss. Hur lyxigt är inte det? Tack!

6 reaktioner på ”Springer hem med Jarvis.

 1. Inspirerande!
  Jag ska försöka komma före dig på Sthlm mara i år också;-)
  Mvh
  Roland Lycksell
  IFK Lidingö Friidrott, Run Lidingö Run

  1. Tack! Oj, kan bli jämnt! Du sprang ju lite fortare där 2011 men vill gärna flagga lite för vädret 2012, hehe.

 2. Jag är inte så säker på att Jarvis har dålig kondis, vill minnas att han och Pulp röjde på ordentligt i Roskilde någon gång på nittiotalet. Spelar han fortfarande live måste han vara i hyfsad form. Men jag har svårt att tro att han håller ditt tempo 🙂
  Tack för en inspirerande blogg!
  /Sara

 3. Diggar din jacka massor! 🙂 Kanske för att mina nyinköpta löparskor har precis samma färger och peppar mig att vilja ut och röra på mig. Sedan är jag också extremt galen i blått 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s