Ett ganska bra tips från mig.

 Håll i hatten, här kommer det: Byt rum när du styrketränar. Ibland när man ska köra styrketräning hemma så kan det kännas lite trist och ensamt. Det är i för sig precis just det som jag också gillar dvs inga spännisar, svettiga maskiner och stringtrosor så långt ögat når. Men ibland skulle kanske det där ändå ge det hela lite variation och något att glo på medan man pustar ut mellan övningarna. Idag kom jag på en bra grej. Byta rum, bara helt sonika sådär. Jag drog in gymmet (boll+matta) till köket istället och körde programmet där. Det var lite kul. Inte jättekul men ändå roligt att titta upp på en olivolja för ovanlighetens skull.

3 reaktioner på ”Ett ganska bra tips från mig.

  1. Ombyte förnöjer ju! Och olivoljeflaskor är trevliga att titta på och man kan ju tänka på vilken god mat man kan laga med dem 🙂
    Snygg outfit förresten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s