Stockholm Halvmarathon – en annan gång? (observera rimmet).

 Nä, det blir inget Stockholm Halvmarathon för min del. Tråkigt? Jaaa! Men det känns dumt att göra på annat vis. Med tanke på fotstatusen så vill jag spara krafterna till Berlin. Egentligen var inte ens planen att springa Halvmaran men jag fick en biljett via jobbet och då tänkte jag, men vad sjutton det blir kul! Och helt ärligt så tror jag att jag hade kunnat få till ett bra lopp, kanske till och med slå mitt personbästa med åtminstone några sekunder då det var rätt varmt på Visby Halvmarathon i slutet av juli. Så det känns såklart lite trist. Då kan man ju säga, varför springer du det inte bara som ett långpass, som ett träningslopp? Men nä, det är jag faktiskt inte så intresserad av. Dels är jag rädd för att jag inte kan ta det lugnt på ett lopp och dessutom så tycker jag det blir ett lite för kort långpass. Det är sista helgen som jag känner att jag kan dra på med lite ordentliga mil, vill få till minst 3 mil nästa helg. Så… det får nog bli så. Om inte foten som av ett under plötsligt mår toppen.

4 reaktioner på ”Stockholm Halvmarathon – en annan gång? (observera rimmet).

    1. Nä du är INTE trög. Det är ju ett sånt dåligt låtsasrim: maraTHON…GÅNG! Ja du hör. Det är sånt där rim som man tyckte var rim när man var liten.

  1. Låter smart. Att inte springa och i stället springa långt. För övrigt. Kan inte se din pappa (jobbar också i glashuset) utan att tänka på löpning och din blogg. Mycket underhållande. 🙂

    1. Ah, hej! Jag har hört talas om dig! Min pappa har skvallrat. För övrigt kan jag berätta att han varit en ganska duktig hobbylöpare en gång i tiden, i alla fall enligt honom själv. Vi ses, jag vinkar när jag kutar förbi glashuset nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s