Måndag em: Pilatesbollen inkl. två 3-åringar.

 

Jag tog några dagars paus med styrkan innan halvmaran. Kände mig allmänt lite seg dagarna precis före och tänkte att det var bäst att spara på krafterna. Men nu på eftermiddagen var det dags igen. När jag gjorde plankan och sit-ups på bollen, så kände jag i magen att jag sprungit hårt. Även efter Stockholm Marathon fick jag lite träningsvärk just i magen. Igår kände jag faktiskt även av ryggen litegrann. Det känns som beviset på att även löpare behöver sin styrketräning. Idag fick jag hjälp av Uma och Ida som var otroligt engagerade. Hatten av för Ida som dessutom klätt sig i fullt Adidasställ i värmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s