Tisdag fm: 18 km svettlös sol.

Har sovit längre de senaste morgnarna. Kroppen (och barnen) har väl anpassat sig till att det är semester. Överlag sover jag mycket; lägger mig tidigt och går upp senare och senare – men förmodligen fortfarande väldigt tidigt i jämförelse med människor utan barn. Idag när jag vaknade kändes kroppen som vanligt igen. Sprang 18 km i snittfart 4:50 till frukost, försökte mig på några stegringslopp men fick inte upp någon vidare fart. Där verkade kroppen tycka att gränsen gick. Nöjd med vädret; soligt men ändå lite blåsigt och friskt så man inte blir genomsvettig. Dessutom skönt att springa långt utan att känna att man behöver dricka. Tillbaka hemma riktig frukost i form av havregrynsgröt med sylt.

En reaktion på ”Tisdag fm: 18 km svettlös sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s