Distansdag!

Onsdag Snackade med Pekka igår och bestämde för lite ommöblering i löpschemat pga knä och höft. Vad jag gillar att ha en så bra person att prata med om min träning. Därmed blev det distans idag. Vaknade av vågskvalp på klockan, klev upp, satte på mig kläderna och drog ut i dimman som var tillbaka. Jag älskar den här dimman, den får mig att tro att jag är på engelska landsbygden.

Onsdag Tog en liten omväg ut på Djurgården innan jag vände mot jobbet. Totalt 15,5 km. På lunchen gick jag och köpte en till sån här:

Onsdag Jag försöker att inte tänka på förkylningar och skit men det är svårt när alla hostar runt en. Och när jag tänker på all träning jag lagt ner och hur fruktansvärt gärna jag vill stå där friskare än någonsin på startlinjen i Berlin. Ja, då är det svårt att inte tänka på baciller och jox och då går man och köper en till sån här spray så att man har en på skrivbordet på jobbet och en i väskan – alltid redo att spraya! Sen åt jag dumplings som var så fina att jag nästan inte ville äta upp dem.

Onsdag Annars så har det varit en så rolig dag idag. Jag vet egentligen inte varför men jag har bara varit allmänt uppåt. Haft roliga samtal med roliga människor, mest små samtal om de mest triviala saker, men ändå! Och roliga möten. Har allmänt känt att det rör sig framåt och sånt blir man glad av, i det lilla och stora. Glad i hågen bytte jag om efter jobbet. Här får ni se mig och lite naket. Gillar att Bonnierhuset är fullt av konst.

Onsdag Sen gav jag mig av hemåt. Fast precis innan jag började kuta såg jag den här:

Onsdag Vad är det som hänt? Jag ser bara en massa borttappade gosedjur. Fast den här såg i alla fall rätt glad ut. Sen hem genom stan till Vampire Weekend som jag gillar oavsett hur de låter för att de har sånt jäkla bra namn. Känslan när man når Lidingöbron och det är blått och solen står lågt och inget knä eller höft gnäller och det fläktar och… ahh! Ledsen för detta superoptimistiska inlägg men idag är det en sån dag.

OnsdagOnsdag Totalt 10 km. Det enda dåliga skulle väl vara att jag blev lite sur på Olle sen för jag tyckte inte att han hade stekt kycklingen tillräckligt = salmonellaskräck. Men nu är det glömt och förlåtet. Hej då!

17 reaktioner på ”Distansdag!

 1. Åh, en sån spray måste jag ha! Själv köpte jag en nässkölj idag:) allt är värt att testa för att hålla bacillerna borta! Bara 18 dagar kvar, vi ses där!
  /emma

  1. Tror jag måste testa en sån där också, normalt brukar jag tugga Esberitox strax före tävlingar men lite variation skadar nog inte (eller båda kanske). just nu känner jag mig sådär på gränsen till att vara i FÖR bra form – och då är tyvärr erfarenheten att en förkylning ligger väldigt nära till hands

   1. Vet precis vad du menar! När man är på topp kommer det alltid någon skit… Men köp sprayen så fixar jag Esberitox!

 2. Halloj Tove,
  Min vänster höft spökar också sedan en månad tillbaka. Ganska mitt på sidan och högt upp. Den tycker inte om fartträning just nu. Rullar taggboll ligger på tennisbollar och masserar in Voltaren. Har du några andra knep?
  Mvh Stefan

  1. Nä precis, just fart och backar brukar inte höften gilla då. Har tyvärr inte så mycket tips då detta är lite nytt för mig, har känt av det förr men det har alltid försvunnit av sig självt. Försiktig stretch tror jag dock på. Hoppas du blir bättre!

 3. Heja Tove!
  Vilken inspiration du är! Jag laddar för fullt inför Halvmaran på lördag, tycker hela tiden att det kliar lite i halsen nu…typiskt. Ska köpa spray imorgon. Stort lycka till i Berlin!

  1. På Apoteket lär de undra vad som hänt, plötsligt är den där sprayen slut i varenda butik i landet 🙂

 4. Förstår precis hur du menar med kycklingen! Fast jag vill även ha rött kött välstekt vilket är ett ”big no-no” i mångas ögon.

  Det är beroendeframkallande att läsa din blogg. Är glad att du skriver så ofta och den är en lagom blandning av allt. Perfekt läsning på väg till jobbet (för mig som åker kommunalt).
  Du ger många bra tips om både träning, prylar och mat/dryck. Juice med riven ingefära! Tack för den! Underbart gott.

  Jag ska också testa sprayen. Med dagisbarn i huset testar jag allt.

  Stort lycka till i Berlin!

  1. Hej Maria! Lurigt det där med kött fast själv gillar jag faktiskt rött kött och äter gärna råbiff och hela rasket. Men kyckling och lamm = läskigt.
   Vad kul att du gillar bloggen! Spraya på, vi hörs!

 5. Di däringa dumplingarna känner jag igen! Från Dim Sum Room ju. Mitt kontor är vid Sergels torg men de är väl värda promenaden. Supergoda, och fina att titta på. 🙂

 6. Inser nu att jag skulle ha köpt aktier i ColdZyme innan jag tipsade dig om den med så många trogna följare som du har.

  1. Haha! Funkar denna spray dvs håller mig frisk till Berlin trots alla sjuka runt mig, ja då är jag dig evigt tacksam! Fast det är ju inte samma sak som pengar i näven…

   1. Tacksamhet är inte fy skam, men det jag önskar mest för oss båda är att vi är friska den 29 september. Jag är ju även dig tacksam för all inspiration och allt tjat om Berlin som till sist fick mig att anmäla mig jag också. Tack och stort (friskt) lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s