Upp och ner fast ut och in.

Tisdag Knä och höft ok imorse så det blev ändå det planerade backpasset. Sicken lycka! Men först lång uppjogg. Tanken på att ränna upp och ner i en backe direkt från sängen, den känns nämligen inte alls trevlig. Joggade längs vattnet. Som vanligt vackert. Man börjar bli bortskämd.

Tisdag Om tre veckor springer det tusentals människor här där jag brukar vara alldeles ensam. Men nu imorse var den enda jag såg den här stackaren, som nog längtade hem till en varm famn. Tyvärr blev han lite suddig.

Tisdag Sen var det backdags! När jag precis skulle börja kuta insåg jag att jag hade mina tights ut och in. Så kan det gå när man likt en zombie kliver rakt ner i springkläderna när klockan ringer. Som tur är har ett par utochinvända tights ingen som helst betydelse för farten. Passet var precis som vanligt: första och andra intervallen sega, vid tredje vaknade kroppen till liv och sen följde några intervaller med riktigt bra känsla för att sen på slutet få kämpa järnet för att hålla farten uppe. Pust och puh. Tänk att plåga sig kan vara så skönt!

TisdagTisdag Totalt 13 km. Därefter hem till min gamla gröt. Idag hade vi massa blåbär och jordgubbar i kylskåpet så det var festligt värre.

Tisdag

Sen jobb, jobb, jobb hela dagen. Lite tjatigt med all mat men jag måste ändå visa en favorit som jag åt till lunch: färska vårrullar!

Tisdag Mycket goda men samtidigt hemska. De är ju gigantiska och faller sönder på ett ovärdigt vis så man sitter där med nudlar hängandes från munnen. Varning för alla singlar då vårrullarna därmed kvalar in på listan över tidernas sämsta date-mat. Nog om maten. Lite senare var det dags att ta sig hemåt i höstvärmen.

Tisdag Tänkte på exakt ingenting när jag sprang hem genom stan. Inget jag minns i alla fall för plötsligt stod jag utanför dagis.

Tisdag Totalt 10 km. I övrigt så är det mycket basket här hemma nuförtiden. Det är jag riktigt nöjd med då basket utan tvekan är en av världens bästa och roligaste sporter.

Tisdag Nej ni, nu ska jag möta hösten i detta nagellack.

Tisdag Och sen blir det mer magstyrka då jag slarvat lite med den på sistone och därmed delar ut övningarna till magen retroaktivt. Ajöss.

16 reaktioner på ”Upp och ner fast ut och in.

 1. Hej! Vad himla ambitiös och superduktig du är! Själv ska jag springa min första halvmara till helgen och känner mig lite pirrig…
  Jag undrar vad du har för löparryggsäck? Märke?? Jag köpte en i lite panik och den ger mig skavsår på axlarna så jag måste hitta en ny! Stort lycka till i Berlin!

  1. Hej Karin! Kul med halvmaran, det kommer gå bra! Jag är själv sugen på att springa men får hålla mig till Berlin. Jo du, jag har en Salomon ryggsäck som jag är nöjd med. Men viktigt är att testa i butik för det beror ju helt på vilken kropp man har, vad som passar en. Köper man på nätet kan det lätt bli fel. Löplabbet brukar ha bra!

   1. Tack Tove! Javisst måste jag prova innan jag köper nästa rygga, det är liksom a och o att den sitter bra…

  2. Måste flika in ett tips om den nya ryggsäck jag köpte idag, en Salomon XT Wings 10+3 som istället för vanliga axelremmar består av en väst med dragkedja. Viktfördelningen blir otroligt skön och trots välpackad väska på hemvägen idag kände jag knappt att jag hade den på mig, och inget skav av midjeremmen som jag annars kan uppleva som störande. Inte direkt någon långtidstest med ett enda pass men jag tokgillar den direkt. Löplabbet hade bara storlek L kvar men S/M fanns i Salomon-butiken på Norrlandsgatan.

   1. Mycket bra tips! Måste bara komma på hur jag ska smuggla in ännu en ny ryggsäck i hemmet…

   2. Tyvärr kan jag informera om att dammodellen i storlek S/M är slut Ö V E R A L L T. Men om man kan ha kill så verkar det lättare att hitta. Det dumma är att Salomon inte får in tjejmodellen igen förrän till våren!

  1. På Torsgatan men minns inte vad stället heter men ett vanligt sushi-ställe längre ner mot Norra Bantorget. Det är kyckling i, annars är min favorit med räkor i.

 2. Första gången på 28 löparår jag ser någon med ut och invända tights, ser väldigt proffsigt ut – you should go PRO.

  1. Haha, man tackar! Fast jag vet i sjutton om det såg så proffsigt ut bakifrån med tvättlappen rätt ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s