Fram och tillbaka och farväl till stan.

Fredag Idag hoppade jag upp när klockan ringde! Rakt ner i löparskorna. In mot stan och över bron.

Fredag Efter en bit kände jag plötsligt av min ena höft på ett irriterande sätt. Jag blev sån där olyckskorp som kraxade för mig själv ”En olycka kommer sällan ensam…” Och då tänkte jag alltså på brakförkylningen som jag precis bemästrat. Men jag kutade på, tog en extrasväng i Lill Jansskogen. Plötsligt så bara släppte den där känslan i höften, poff! Försvann. När detta hände så sammanföll det med en gammal låt av Moldy Peaches, ett märkligt band som jag gillar. Och där och då gick det inte längre att ta det lugnt, fick sånt lyckorus för kroppen kändes så pigg och låten var så bra så jag galopperade Odengatan fram bland morgonpromenixarna.

Fredag Totalt 13 km. Sen blev det kaffe i duschen.

Fredag Sista dagen innan semestern = hur mycket som helst att göra på jobbet. Så det var presentationer och möten och massa att fixa. Men på lunchen hade jag ett ärende på stan och då passade jag på att handla mat här.

Fredag Sen promenixade jag tillbaka till jobbet med min påse. Och hittade klotter som jag såklart var tvungen att ta ett kort på.

Fredag Sen åt jag mina supergoda vegetariska dumplings framför datorn.

Fredag Och knegade vidare.  Tills det var dags att springa hemåt!

Fredag Insåg att det här blir sista stadsrundan på ett tag. Därmed blev jag sugen på att ta en extrasväng ut på Djurgården. När jag sprang Valhallvägen fram genom så luktade det helt otroligt. Det luktade så gott men det var sån märklig doft. Inte bara natur, fast det var ju bara natur men liksom odefinierbar natur. Oerhört trist att läsa om eftersom ni aldrig kommer kunna känna doften så nog om det. Förbi Kaknästornet där det var demonstration.

Fredag Och ut på Djurgården!

Fredag Det var så perfekt springväder. Det gick inte att ta det sådär jättelugnt, benen ville kuta på nu. Vände vid lilla bron och så mot Lidingö.

FredagFredagFredagFredagFredagFredag Och så välkomstkommittén när jag kom hem.

Fredag Totalt 17 km. Dagens total blev 30 km och nu känner jag mig redo för lite tempo på Gotland imorgon. För tidigt imorgon bitti tar jag färjan ner med katterna. Olle hämtar upp barnen i Småland så på söndag är äntligen vår vanliga familj samlad igen. Jag tänker att det nog blir ett litet inlägg imorgon och sen ett till på söndag. Efter det börjar jag med mina söndagsrapporter medan jag är på Gotland. Nu ska jag packa det sista. Som vanligt bara pyttelite vanliga kläder men ett jättelass med löpargrejer. Tur jag har en pilatesboll där nere redan… Farväl!

14 reaktioner på ”Fram och tillbaka och farväl till stan.

 1. Ha en jättehärlig semester!

  Vill tacka för all inspiration som du o din blogg gett mig! ❤
  Från att i dec vara glad när jag klarade att springa en 3 km runda o 5 km kändes som värsta utmaningen…
  Nu har jag ett bra upplägg på löpningen, hittat min "löp-stil" o springer runt 20 km på distanspassen.

  Önskar dig o din familj allt gott!!

  Kram Jeanette ❤

 2. Ha en underbar o välförtjänt semester med din familj Tove! Kram Marie

 3. Åh, jag kommer att sakna de dagliga rapporterna! Hur ska jag stå ut? Får väl springa lite mer istället! 😉 Ha en skön semester och tack för all inspiration. Du är bäst!

 4. Jag undrar en sak: vem tar bilderna på dig när du är ute? Ber du nån random person bara?
  Ha en fin semester!

  1. Det är jag själv! Eller rättare sagt, self timern på min kamera som jag ställer upp här och där – antingen innan eller efter avklarat pass.

   1. Ah, såklart. Jag var helt inställd på att bilderna tas med telefonen. Mitt nöt.

 5. Ha en underbar semester Tove!
  Ser fram emot söndagsrapporter – inspirations söndagar!
  Kommer sakna dig, du tar en välförtjänt semester du ger oss alla så mycket energi.
  Kram Karin

 6. Tack för mattips Tove – verkar ju oerhört trevligt och gott alltihop! Nåja, det får vänta till augusti för nu är jag på väg till väst-bäst(?)kusten. Först en vecka där och sen bär det av till Skåne i 4 långa härliga veckor med familjen – gött ska det bli. Hoppas att ni får en superhärlig semester på öjn. Spring, njut och ha det bäst! Kram från Eva

  1. Eva! Ha det så himla bra på bästkusten nu och sen i fina Skåne! Yoga och jogga på och så ses vi i augusti! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s