Hemmastyrka!

Idag blev det hemmastyrka på kvällen. Då kan man även låtsas att det är sommar och glida runt i linne och shorts.

Onsdag Ja ni, det här gjorde jag:

Onsdag Jag har som jag tidigare sagt dragit ner på mina chins. När jag plötsligt var lika stark som Pippi Långstrump så kände jag att det var dags att pausa. Nej men jag känner att det just nu räcker med att köra tre set och istället kompletterar jag med armhävningar. Alltid bra med lite variation även om jag alltid kommer hålla liv i chinsen.

Är det förresten ingen som undrar hur det går med mitt smågodisuppehåll? Helt otroligt men jag lyckades ta mig igenom helgen utan en endaste smågodisbit. Men å andra sidan åt jag glass och choklad och massa annat men det är helt ok. Det är ju just allt det där onaturliga som känns så kasst. Jag har även hittat dessa i affären:

Onsdag Jag har sneglat åt deras håll förut men hånskrattat åt dem i smyg, och gått och plockat smågodis istället. Nu fick jag krypa till korset och jag kan informera om att denna lakrits är jäkligt god. Om man kan tänka sig söt lakrits. OK. God kväll.

8 reaktioner på ”Hemmastyrka!

  1. Idag sprang jag nerför Götgatan. Och tänkte, som jag tror du skrev häromdagen, att det kändes som om jag flög fram. Härlig gata att springa på!

    1. Tyvärr inte tror jag. Inte just denna med fiber i. Men hon har andra som jag ska testa också! Återkommer.

  2. Heads up: pass upp med att äta för många av de där lakritsbitarna… Det blir ett jädra hallå i magen, om man så säger. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s