Klapprar hemåt.

Och… så var det helg igen! Kändes lite extra festligt att byta om i och med att jag har en ny jacka. Har spanat på den ganska länge fast inte tyckt att jag haft råd. Men sen när det var som kallast där ett tag slog jag till för den är liksom sådär mysig och mjuk på insidan. Lite som att springa i morgonrock när det är kallt på morgonen. Men mest gillar jag den orangea inbyggda halsduken. Har man en sån kan man stå i hörnet och se såhär tuff ut om någon öppnar dörren in till toaletterna.

Fredag I alla fall så sprang jag hemåt. Ahh, benen kändes ganska tunga och trötta – och inte konstigt är väl det med två rätt tuffa pass två dagar på raken. Men ändå, så skönt att bara få springa utan att bry sig om tiden alls. Lyssnade på musik och tänkte på… ingenting. Eller jo, det gjorde jag ju. Jag tänkte non stop på det galna i att jag sprang med mina Icebugs med dobbar. But why?! Jo, grejen var att det var rätt halt ute på Lidingö tidigt imorse så därför kutade jag med dem då, och jag var lite lat och orkade inte ta med ytterligare ett par skor. Men jag ångrade mig såklart när jag klapprade fram på de torra fina stadsgatorna och störde fredagsstämningen för folk.

Fredag Blev 11 lugna fredagskvällskilometer. Sen pang in till mitt favoritgäng och äta bästa fredagsmaten. Var beredda på en fantastisk syn:

Fredag Jösses så gott det där var. Chilibearnaise. Adjö.

3 reaktioner på ”Klapprar hemåt.

 1. Hej!
  Tänkte bara säga att din träningspepp ger ringar på vattnet. Det är ju tack vare dig som jag har fattat att man kan springa när som helst och i vilket väder som helst. Men häromdagen kom en arbetskamrat och sa att hon blivit så peppad av mig att hon gett sig ut på en milrunda i snö och minusgrader. Och tyckte det var underbart. Fatta att jag blev glad! (Och jag har faktiskt inte propagerat eller ”hetsat” på nåt sätt, men vi bor grannar, så hon har sett mig.) Borde sagt att det var dig hon skulle tacka, men det gjorde jag inte, hehe.

  En liten fråga också: vad har du för storlek i dina Boston? Funderar på att köpa ett par sauconyskor och försöker gissa vilken storlek jag ska ha. Själv har jag 39 1/3 i Boston. Såg att du beställde 40 i saucony, blev du nöjd med det? Jätteglad om du kan ge nåt tips!

  1. Hehe, mycket bra! Såklart du ska ta åt dig äran som kämpat på i snön.
   Vad gäller Boston så japp, jag har 39 1/3.
   Trevlig helg på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s