Slutspurt!

Fredag Efter en hektisk dag, och en hektisk vecka, finns det inget bättre än att springa hem. Bytte om och gav mig av mot dagishämtningen. Benen kändes lätta och jag hade tur med rödljusen. Så skönt att det det är lite ljusare om eftermiddagarna nu, en helt ny känsla i stan. Åh jag längtar efter en somrig Odengata.

Fredag 10 km på prick 45 minuter dvs 4:30 min/km. Hem med alla barn och göra smoothie.

Fredag Och nu, nu är det fullt fräs på fredagsmyset, med allt vad det innebär!

4 reaktioner på ”Slutspurt!

      1. Härligt! Nej, hälsporren spökar fortfarande (tolv månader nu). Sprang Jub.maran med sporren och det kostade mer än det smakade. Bana eller längre ultra lockar mest om jag skulle ta upp löpningen igen!

      2. Stackare vad segt… Förstår precis. Jag får se vad min egen fot säger här framåt våren när man får upp farten… Hoppas det blir bättre för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s