Kvarterskoll.

Åh vad jag gillar restauranger som verkligen är gjorda för vuxna, men som samtidigt förstår hur man gör det roligt för barnen. Som har såna här bra grejor, så bra att man nästan vill be om ett eget ex.

Lördag Men helt ärligt, den här var rätt svår:

Lördag När vi kom hem från stan och Rubens födelsedagslunch yrde snön. Jag blev så himla sugen på att ge mig ut en kortis i och med att jag sprang på löpbandet imorse. Stoppade in telefonen i en vattentålig plastficka.

Lördag Och klädde på mig.

Lördag Sen gav jag mig ut på en kvarterskoll i snön.

LördagLördagLördag Vet inte riktigt varför jag är besatt av öde basketplaner, fotbollsplaner och hockeyrinkar. Saker som är gjorda för skrik, spring och tävling blir så himla tomma och övergivna när ingen är där. En fin sorgsenhet.

Lördag Sen hem. Bara 5 km men ahh, så skönt med vind i ansiktet. I övrigt traskar jag runt här hemma i mina nya vinterskor.

Lördag Ja, eller ligger med dem på badrumsgolvet i en konstig vinkel för att ta en snygg bild.

2 reaktioner på ”Kvarterskoll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s