Chockar kroppen!

Precis när kroppen trodde den skulle sätta sig i soffan och äta godis och kolla på någon halvkass svensk deckare, så chockade jag den med 100 chins och magstyrka. Pang!

Chins Som ni ser börjar jag ladda inför Mexikoresan. Förresten mailade jag hotellet idag och frågade hur springvänligt det är i krokarna dit vi ska. Detta svarade hon vilket låter perfekt: ”If you want you can run to the area of Tulum hotelarea up to the ruins, or if you prefer you can also run towards the center of the country, in some parts you can run the bike path, in some you have to run the other way. There ‘a lot of traffic and there are usually several people running in the morning and evening.” Herregud, detta låter för bra för att vara sant. Värmen, snart kommer jag (med en jäklans massa solkräm på mig). Och nu, nu är det dags för snask. Tyvärr hann jag inte införskaffa mitt favoritgodis pistonger idag. Men detta får duga. Den här mörka chokladen är mycket god; det är pecannöt och flingsalt inkorporerat i den.

Snask

5 reaktioner på ”Chockar kroppen!

  1. Ja det låter verkligen härligt..fast mark under fötterna och en varm sol på himlen vore inte fel just nu.

  2. Jag är imponerad av din passion för chins. 100 st är ju rätt så många. 🙂

    Mexico… Oj vad jag blir avundsjuk på solen och värmen du kommer att få njuta av. 🙂 Skall du vara många veckor där?

  3. Oh! Tulum, vi var där vid den gamla ruinen vid havet tidigt en morgon. Solen gick upp och inga andra var där. Fridfullt och bedövande vackert. Jag tror jag åker med er i någon resväska…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s