100 chins i sommarskrud. Och te!

Av någon outgrundlig anledning blev man så sugen på lite sommar idag, visst är det konstigt? Så när jag kom hem drog jag på mig sommartights och linne och gjorde 100 chin-ups i följande serie:

 Och sen gjorde jag magstyrka på gymbollen; sit-ups, plankan, rulla in boll mot rumpan, Danish Special och lite annat.

I övrigt kan jag inte sluta tänka på lunchen jag åt idag. Sån otroligt god lax-kimchi på Ki-mama. Kolla kolla:

 Ahh och så den där goda äggulan på… Hur som helst så var jag i de krokarna för att jag för första gången skulle besöka den fina tebutiken In the mood for tea (observera att jag fick ta på mig löparmössan eftersom jag endast äger ordentliga kläder när det kommer till löpning).

 Det var som att komma in i himmelriket för oss teälskare. Ett dyrt himmelrike dock. Men känslan där inne är enorm, det känns som att man får någon slags asiatisk visdom bara genom att gå in genom dörren. Själv dricker jag minst två enorma koppar vitt eller grönt te varje kväll. Idag fick jag lära mig att just dessa sorter anses vara svalkande och passa varma länder. Det där med varma länder funkade ju inte just idag men jag gissar att jag är så besatt av dem för jag blir så törstig av allt springande. Inköpen ska testas redan ikväll. Ett grönt (Cloud and Mist) och ett vitt (Bai Mu Dan Wang).

 Rosen? Nä, vi brukar inte ha rosor liggandes på bordet på det här viset, men jag blev så inspirerad så jag kunde inte låta bli att lägga den där. På tal om namnet på tebutiken, In the mood for tea, det får mig att tänka på en av mina favortfilmer all times: In the mood for love av Wong Kar-wai. Vackrare än så blir det inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s