Jag mot vindväggen.

Inledde dagen med en riktigt god frukost. En tjusig frukost på café känns extra värd pengarna när regnet öser ner utanför. Den här yoghurten med cocos, håll utkik efter den och slå till när ni ser den! Finns bland annat på Kaffeverket.

 Klockan 12.00 drog jag ner i omklädningsrummet och bytte om.

 Sprang bort mot Karlberg i skitvädret. 1 km uppjogg i 4:40-tempo och sen åtta km längs vattnet i 4:20-fart. Rejäl motvind ena vägen så det var bara att kämpa på mot vind- och regnväggen. Men jag tänker ändå alltid att kroppen gillar det, när den övriga dagen mest sitter framför en dator, i någon soffa eller mötesrum. 1 km nedjogg och sen en dusch som jag önskar hade varit varm. Istället var den iskall då det tar evigheter för varmvattnet att komma i duschen, och jag hade inte tid att vänta. Och sen den här kulinariska måltiden som Olle så otroligt snällt hade handlat åt mig. Haha, bara synd han glömde ta lite grönsaker. Men det är sånt man får leva utan när man har det så lyxigt att man får mat levererad de dagar man springer, jajamen.

 Nu framåt ska jag göra mitt bästa för att långsamt trappa upp löpningen. Det gäller att ha tålamod, hur mycket jag än vill kan jag inte bara hoppa upp till veckomängden där jag befann mig innan foten blev som den blev. Den känns annars helt ok när jag inte öser på för mycket men jag har ju inte heller utsatt den för hård fart eller tuff backträning än. Det får bli längre fram, jag känner ju att den fortfarande är svagare än min högerfot. Undrar hur lång tid det kommer ta innan den känns helt normal och totalt återställd. Men herregud, det kunde varit värre. Går fortfarande på rus över att jag ändå kan springa utan att ha ont.

6 reaktioner på ”Jag mot vindväggen.

    1. Japp, just för tillfället är det mycket Adios och Boston. Har köpt en hel del från Startfitness, de är bra! Men exakt, gräslig hemsida…

  1. Europas bästa priser? Europas tristaste hemsida? Men väldigt bra service, beställer oftast skor från Startfitness.
    Vad skönt att din fot är samarbetsvillig igen, lycka till med upptrappningen!

    1. Tack Katarina! Håller helt med dig, Startfitness är grymt. Men som sagt, hemsidan kanske känns lite väääl tråkig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s