Mjukstart.

 Blev helt uppåt av springturen. Tralala, så bra livet är när man får kuta. Blev så uppåt att jag bara var tvungen att göra några chins också. Jag gillar mycke att göra chin-ups i vanliga kläder, chins är sånt där man bara ska riva av i förbifarten. ”Jaha, kan du göra chin-ups då?” ”Ja, såklart.” Och så bara svingar man sig upp och så är det inget mer med den saken. Tog det dock lite lugnt med tanke på förkylningen så det blev ingen serie. Det fick räcka med 17 stycken på raken. Tjong. Nu: friidrottsträning för Febe.

2 reaktioner på ”Mjukstart.

  1. Precis av den där anledning vill jag kunna göra chins! Bara spontan imponera på nån liksom. Tyvärr är jag ju långt ifrån det just nu, så svårt att träna på det när man inte har nån stång 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s