Speed-chins!

 Hann med chin-ups och magstyrka innan vi drog. 73 chin-ups i rask takt uppdelade på serien ovan. Och så sit-ups, rumplyft, lite annat magjox och plankan. Bäst är när barnen hjälper mig att ta tid på plankan. Då blir det hejarop, nedräkning och hela rasket.

 Sen var Uma gullig som sa, att om min stora boll försvann så kunde jag få låna hennes:

 Vet inte riktigt hur hon tänkte sig det hela. Sen ombyte från träning till servitris. Ja, det är min look för kvällen.

 God afton.

5 reaktioner på ”Speed-chins!

 1. Mäktig serie. Du borde satsa på Chins-SM. Jag har gjort 20 st en gång (utan att träna för det). Vad har du för pers?

  1. Hehe, vem vet, kanske blir SM en vacker dag…men jag har nog ingen chans mot gymnasterna…
   Mitt rekord är 20 på raken men det var värst vad du var duktig som klarade det utan att träna! Men å andra sidan är detta plus armhävningar den enda styrkan för armarna som jag kör. Jag gillar känslan av att kunna lyfta min egen vikt.

 2. Slinker in på din blogg då och då. Ibland fastnar jag för helt andra saker än vad som rör löpning. Otroligt läcker väggklocka! Som inbiten fågelskådare undrar jag givetvis var du fått tag på den? Sedan borde nog rödhaken klockan fem snarare flyttas till klockan tre, med tanke på att den begåvats med smeknamnet ”Tjäderklockan” och som väcker tjädertupparna till spel med sin sång om våren 😉

  1. Hej Niklas! Åh nu slank jag in din på din blogg, kul! Fina katter du har. Klockan är rolig för varje timme kvittrar den aktuella fågeln. Den är styrd av ljuset så om det är mörkt kvittrar den inte alls och när det är skymning kvittrar den lägre. Min dotter har den i sitt rum. Här hittade jag en länk på affärer i Stockholmsområdet: http://www.kookoo.eu/SE/haendler/haendler-1.php

   1. Schysst Tove! Fanns ett gäng återförsäljare i stan ser jag. Får bli en sådan med sång i arbetsrummet. Smålog, då jag känner båda illustratörerna, särskilt Dan. Ja, utan mina två kattdamer vore tillvaron rätt grå och kärlekslös. Tack för länken och lycka till med chinsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s