Premiärstyrka på Bosön!

 En del Halloweenfix i stan. Egentligen är jag motståndare till Halloween och allt köpande och höll på att få panik inne på Butterick´s. Egentligen tycker jag ska man bara åka och tända ljus på kyrkogården. Men ok då. Några prylar blev det. Sen var det dags för mig att premiärstyrketräna på Bosön.

 Bosön alltså. Rätt mäktig känsla där inne med allt som pågår: folk som springer, cyklar, styrketränar, kör stavhoppsträning, kampsport, gympa och en massa annat – samtidigt! Det räcker ju med att stå och titta på allt så känns det som man tränat. Jag blev rätt sugen på att springa fort på de där banorna… Men nä. Istället 20 min på cykel och sen in i gymmet. Blev helt ställd där inne, alltså dessa apparater. För en nybörjare som bara kört hemmastyrka är det ju typ omöjligt att se vad som är vad och framförallt hur man ställer in allt. Fick lite hjälp av en snäll kille som tur var. (Observera att jag säger kille och tjej om alla. Denna kille var säkert runt 45.) Han berättade att han kom från samma trakter där Isabellah Andersson bor och kutar runt (Vishult i Blekinge). Jag har varit lite nyfiken så jag passade på att fråga om det är kuperat där hon tränar och han informerade om att det är rätt kuperat, många småbackar. Då vet man det. Till slut fick jag i alla fall till alla mina övningar. Drömmen vore att hinna köra två gymstyrkepass i veckan med lite olika övningar varje gång. Och sen köra vidare med bålstyrkan hemma.

 Sen åkte jag hem i regnet.

 Slut för idag. I alla fall på träningsfronten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s