Tre grejer jag gjorde idag:

 1. Köpte god macka till frukost. Jag körde internationell sockrad stil och köpte därmed brödet/bullen till höger som jag och Olle delade på. Den var liksom som en brioche men med lite vanilj i. Dagen kan inte gå fel med en så stark början!

 2. Målade naglarna. Jag har sagt det förr: jag gillar smycken men när man tränar kan man inte kuta runt med massa silver och jox. Då är nagellack ett bra substitut.

 3. Gjorde 60 chins uppdelat i serier till White Stripes. Alltid bra med lite arg musik när man gör chins. Jack White, herregud!

App, app, nu har jag glömt en sak som jag borde göra. Plankan! Den får avrunda kvällen.

3 reaktioner på ”Tre grejer jag gjorde idag:

  1. Och så har du varit på Löplabbet väl? 🙂 Hörde ryktas om flera riktigt duktiga löpare varit på race idag. Bl.a. ‘En klubblös tjej som sprang Berlin på 3:00:09’ Jag tänkte direkt att det var du och fick det bekräftat efter att ha frågat lite om utseende. För jag har väl rätt? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s