Tejpad fot och neongul tröja.

 Ja som ni ser behöver jag måla naglarna. Men bortsett från det så kan jag berätta att jag var hos naprapat-Kim igår igen. Han mjukade upp mitt knä för att öka rörligheten då han tror att en möjlig orsak till min onda fot kan vara att mitt ena ben är lite kortare än det andra. Och sen fick jag nålar i foten. Ahh, gör rätt ont alltså när han sticker in dem. Men så fort de är inne så känns det inget och efteråt är det skönt. Han tejpade även foten hårt så nu ska jag känna efter hur jag vill göra i Berlin, springa med tejpad fot eller ej.

 I övrigt så dricker vi juice som aldrig förr. Det är så fruktansvärt många som är hostiga och sjuka runt omkring mig men jag försöker att mentalt övertyga mig själv om att ”Jag kommer inte bli sjuk. Jag kommer inte bli sjuk. Jag kommer vara friskare än någonsin på söndag om två veckor.” Och så dricker jag alltså juice. Jag har en liten liten känsla i halsen, inte ont på något vis men ja, något pyttelite som inte känns som vanligt. Ska låta dagen utvisa om det är något eller bara är inbillning. För jag minns hur det var precis inför Stockholmsmaran; jag kände efter och trodde nonstop att jag höll på att bli sjuk. För övrigt så fick jag flygbiljetten till Berlin igår. Känns lite overkligt att jag ska flyga iväg för att springa – just detta är ju premiär för mig så det känns stort. Mest glad är jag att Olle ska följa med mig. Känns trevligt och tryggt att inte vara helt ensam. Innan loppet hade det helt ärligt inte varit något problem för då är jag ändå rätt asocial men efteråt…förstår ni vad trevligt att ha världens bästa sällskap då?

 I övrigt försöker jag hålla alla bakterier på avstånd genom att klä mig i neongul tröja idag. Man ser ju hur de bara studsar iväg från mig.

 

5 reaktioner på ”Tejpad fot och neongul tröja.

  1. Usch, inte roligt med en sådan prerace-uppladdning, förkylningskänning och öm fot! Hoppas foten blir bra och att du slipper känna av förkylningen mera. Jag har en tröja från Nike i ungefär den där färgen, ingen annan tröja drar till sig knott och flugor och andra små baggar och småkryp som den gör så byt ut dem omedelbart :-O

    1. Haha, jag vet, denna färg är livsfarlig. Det är ju samma sak med Stockholm Marathon-tröjan, helt full av småkryp blir man. Idag har problemet snarare varit att min tröja luddar av sig så hela kontoret har blivit gult. Och tack du, håll tummarna för att kroppen håller sig i skick!

    1. Hej Emma. Jag har själv fått tipset och har bara varit där två gånger än så länge men tycker det känns bra. Stället heter Optimal Fysik. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s