Lördagstempo med Nils.

 Jag och Nils hördes igår kväll och bestämde oss för att köra ett tidigt lördagspass tillsammans. För egen del så är det nog slut på snabba intervaller nu innan Berlin, foten mår inte alls bra efter gårdagens 400-ingar. Men! Ett bra tempopass stod däremot på schemat.  Vi hade bestämt träff nere vid Tennishallen så jag körde först 3 km uppvärmning på egen hand. Nils skulle köra sitt sista långpass innan Lidingöloppet och sprang därför en mil terräng innan han mötte upp mig. Jag stretchade lite medan jag väntade. Sen kom han kutandes! Och jag tog ett kort på honom men då sa han att det var ett krav att inte behöva vara med på bloggen. Glöm det, sa jag och sen körde vi igång.

Planen var 5+5+5 km med två min vila mellan varje set. Lite lurigt att hitta flack bana på Lidingö men vi kutade ut mot Elfvik. Snitt på första fem låg på 4:23/km. Vila. Nästa fem låg på 4:13/km och sista körde vi på riktigt bra och hamnade på 4:05/km. Tillbaka vid tennishallen där vi pustade ut. Extra plus för Nils som redan kutat en mil innan vi sågs!

 Bra start på lördagen. Särskilt när man käkar en sån här god frukost efteråt.

 Nu blir det häng med barnen resten av dagen och sen iväg på middag ikväll. Pga foten så blir det troligen inget dubbelpass idag utan laddar för långpass imorgon istället.

4 reaktioner på ”Lördagstempo med Nils.

  1. Vad tillför de där 2minuterna vila mellan varje 5a? Det känns som så lite liksom

  2. Måste bara tala om för dig vilken inspirationskälla du är!
    Har läst din blogg ett tag nu, och trots att jag också bloggar om löpning har jag inte kommit mig för tidigare att kommentera och tala om det:)
    Hoppas verkligen att din fot blir bättre och att maran i Berlin går super!

    1. Hej Caroline! Åh vad glad jag blir! Tusen tack. Jag ska genast dyka in i din blogg! Och tack snälla, håll tummarna för foten, det kan den behöva… Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s