Fullt pepp i skogen.

 Idag behövde Olle och jag jobba men som tur var behövde vi bara våra hjärnor så vi bestämde oss för att sitta ute på Elfviks gård istället för på kontoret. Alla gäster satt ute så vi fick hela biblioteksrummet för oss själva.  För att få igång tankarna åt vi varsinn kokostopp och det verkade hjälpa. Efter några timmars slit var det dags att bege oss av hemåt, Olle i bil och jag till fots. Jag smög in på handikapptoaletten och bytte om.  Kände mig aningen malplacé inne på Elfvik. Jag började springa. Fina Elfvik, känns som man bor på landet när man springer runt här. Efter några km tog jag in på Lidingöloppsslingan. Skönt med lite skog och backar igen, alldeles tyst. I en backe hörde jag en cykel närma sig, det växlades och trampades för fullt och högst upp i backen körde den till slut om mig och mannen på cykeln ropade ” Bra fart i backarna!” Tack, tack, så trevligt med lite pepp i skogen. Sprang vidare, nästan framme vid Grönsta fick jag ännu mer glada tillrop. En kille som jag passerade ropade ”Bra fart!”. Haha, verkligen trevlig tur detta! Påminde mig själv om att skrika något uppmuntrande när jag blir omsprungen nästa gång. Framme vid Grönsta sprang jag vidare på 4-kilometersslingan och därefter 3-kilometersslingan och sedan fick jag skynda hem. Totalt 20 km i 4:54-fart. Adieu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s