Onsdag: 20 km och ännu fler kaniner.

Att springa nere på Sudret är just nu som att springa i nån slags Disneyfilm fylld av små söta kaniner. På morgonens korta långpass såg jag ca 45 stycken. Jag skämtar inte för jag räknade, förmodligen var det ännu fler för ibland skuttade de iväg så jag inte hann med. Tyvärr såg jag också två påkörda stackare. I övrigt så var det en fin tur men idag var benen lite trötta. Dels efter tröskelpasset igår morse men också för att jag de senaste passen fokuserat på att verkligen springa mer på framfoten och det känner vaderna av. Men annars känns det bra! Så idag blev det 20 km i behagligt 5:00-tempo. Hittade en sån fin väg, lite Toscana-känsla på det hela. Italien+Disney helt enkelt, bra kombination.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s