Gotlandsgymmet.

Vi har fyra hus på tomten här på Gotland. Ett hus där vi alla bor, sedan ett till hus men det är rätt skruttigt och i det har ingen bott på länge så det funkar just nu som verkstad samt tillhåll för hela kusinligan. Sen har vi en lekstuga och en gammal lada. Den där ladan hade jag tänkt ha som gym men efter lite funderande bestämde jag mig för lekhuset. Igår installerade jag mitt minigym: blåste upp bollen och rullade ut mattan, ja så mycket mer har jag inte i mitt gym. Jo, chin-upsstången såklart. Den höll det på att sluta illa för då vi upptäckte att alla dörrkarmar var för smala. Men sen hittade vi ett ställe: dörren in till vattenpumpsrummet. Ser rätt läskigt ut, en trappa ned till ett litet kyffe där pumpen står och bara spindlar som hänger där. Man kan typ förvänta sig att det dyker upp en ondskefull vätte från något hörn. Men där hängde vi i alla fall upp stången. Eller ”vi och vi”. Min pappa gjorde det, kommer aldrig kunna bli så händig som han. Jag stod där bredvid och frågade menlöst om jag kunde hjälpa till med något. Sen så var den plötsligt uppe – helt utan min förtjänst.

Sen så invigde jag gymmet med styrka och chin-ups, tog vilodag från löpningen efter lördagens långpass. Nu måste jag bara fixa lite musik till gymmet. Och rökmaskin. Och ett par grå trikåer och benvärmare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s