Fjuttpass.

3 km, det kan man väl knappt kalla ett löppass? I alla fall skönt att sträcka på benen. Testade även båda klockorna igen och samma sak: de visar emellanåt väldigt olika. Gaahh! På lunchen ska dock det hela redas ut ytterligare. Då ska jag nämligen ta med en tredje klocka som jag lånat av Lennart. Kommer nog se aningen märkligt ut när jag springer runt i löparskor fast med vanliga kläder och med tre stora klockor på armen. Men vad gör man inte? Återkommer med domen (för jag gissar att ni alla sitter på helspänn och inte kunnat sova på hela natten för att ni är så himla nyfikna!)

5 reaktioner på ”Fjuttpass.

  1. Bestäm klocka! Du kan inte hålla på att fundera på olika klockor…De kommer att visa olika hela tiden(GPS klockans nackdel)

    Köp en ny! Det är du värd och bra pepp 🙂
    /m

    1. Haha! Men 610:an är ny (ej min) fast det stör mig att den visar olika mot min tidigare. Vilken ska jag lita på? Jag lovar, sista testet idag – sen väljer jag!

  2. Jag kan inget om klockor, men gillar din blogg. Hoppas att det löser sig med tekniken och att det går bra på maran. Det hålls en tumme söderöver (Skåne).

  3. Låna/skaffa en 305:a i stället, en mer pålitlig klocka finns nog inte. Den är emellertid väldigt ful

  4. Tack Viktoria! Vad roligt att du gillar min blogg. Och nu är det slut på klocksnacket, i alla fall för ett tag. Ja, håll tummen söderöver, det låter fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s