Snacktur.

Kunde inte hålla mig. Var tvungen att testa nya skorna. Det passade bra för jag skulle ändå ta en springtur med äldsta dottern. Har kommit på att det är ett väldigt trevligt vis att umgås på, att springa tillsammans. Vi värmde upp ner till Grönsta och sen var tanken att vi skulle springa Lilla Lidingöloppet på tid. Det blev inte riktigt så för det kom håll emellan så vi pausade lite innan vi sprang sista biten. Bästa stunden är efteråt då vi sakta traskar hemåt, då har vi alltid bästa praten. Rekommenderas!

P.S. Just det, skorna. De var helt otroligt sköna, som att de alltid suttit på mina fötter. Lätta och skönt grepp. Återkommer snart angående detta.

2 reaktioner på ”Snacktur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s