Älskade regniga skog!

Mallorca var ju hur fint som helst men inget går upp mot en regnig lördag i Lidingöloppsspåret. Det är ändå där jag trivs allra bäst. Var sugen på att testa mina nya Adizero Adios men tänkte att jag tar premiärturen med dem en solig dag. Det finns så många bra sätt att springa på men en klar favorit, oavsett var, är att springa i regn. När andra sitter inne och kurar och det är alldeles tomt i spåret – finns inget bättre. Bara en och annan löpare som man hejar på. Visst, inga rollerblades och inget tjo och tjim à la Palma men däremot mjukt underlag, klar luft efter regnet och alldeles tyst. Körde 10 km fartlek, så skönt med backar igen!

2 reaktioner på ”Älskade regniga skog!

  1. Äntligen någon mer än jag som älskar att springa i regn! Hittade hit för en vecka sedan och läser ikapp för att det så roligt att läsa. Du är så äkta, och en sann inspiration till alla som jonglerar familj, jobb, och träning. Kör hårt i New York!

    1. Ahh en regnfrände! Härligt att höra. Jag gillar dessutom regnet för det sorterar ut agnarna från vetet och kvar i spåret blir de som verkligen gillar att kuta. Det är lite fint.
      Och roligt att du gillar bloggen! Ja herregud, man jonglerar för fullt om dagarna…inte alltid lätt men det går alltid på nå´t vis! Tack för NY-pepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s