10 km lugn.

Aningens känning av träningsvärk från igår. 10 km återhämtningsjogg i Lidingöloppets sista mil. Frisk luft, White Stripes i öronen och ett stort lugn.

2 reaktioner på ”10 km lugn.

  1. Men vilka sjukt snygga tights! Är det löpartights i funktionsmaterial? Skulle så gärna vilja ha nåt roligare än bara svart-svart-svart jämt! Och grattis till tiden på halvmaran, det är ju helt sjuuukt snabbt.

    1. Ja visst är de fina! Jag är helt kär i dem. Har letat land och rike runt efter djurmönstrade tights så när jag såg dessa med ormmönster så var det bara att KÖPA. De kommer från Adidas by Stella McCartney och heter snake print running tights. Tror de är slut på rätt många ställen men dammsuger du internet så borde du hitta dem någonstans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s