Lite spring och lite mage.

Onsdag Det här är tiden på året då man tror att någon skämtar med en varje morgon. Haha, jättekul, vem har skojat nu då och satt klockan på tre mitt i natten? Tills man inser att ingen skojat. Alla ligger och sover. Det är kolsvart ute men inte alls mitt i natten utan dags att gå upp. Så jag gjorde helt enkelt det.

Onsdag Även idag en lugn tur. Spänningen i vänstra låret lite bättre idag, i övrigt kände jag mig precis som vanligt. Skulle helt ärligt kunna tänka mig att springa ett marathon i helgen! Det var dimmigt och spännande ute.

OnsdagOnsdag Och alldeles tomt och underbart. Förutom några hästar och jag.

OnsdagOnsdag De enda spåren jag såg av Lidingöloppet var en gammal Enervit som blivit tillplattad av tusentals löpare. Och några bajamajor.

Onsdag Totalt 10 km. Sen in til stan, jag åt frukost i all hast – utomhus!

Onsdag Sen var det slut på dagens spring men däremot är det dags för magstyrka. Ajöss!

2 reaktioner på ”Lite spring och lite mage.

  1. Hej Tove! Grattis till en mkt fin prestation i Berlin!
    Jag har en fråga, bryr du dig om att din tid som ”räknas” i årsbästalistan är bruttotiden? Tänker närmast på ALJ´s lista på friidrott.se.
    Med vänlig hälsning Stina

    1. Hej Stina! Tja, vad ska man säga? Det är alltid bruttotiden som räknas i såna tabeller, det fick jag lära mig förra året. Visst, lite trist i och med att jag stod mycket längre bak än eliten i Berlin och därmed inte hade en chans att bli av med den där extra minuten. Men men, det är bruttotiden som räknas för alla – man får se till att springa fort så man hamnar längre fram! I Stockholm startade jag ju längst fram vilket var skönt. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s