Ett kort, grått och öde långpass.

Söndag Första dagen med långa tights för den här säsongen. Och det var faktiskt riktigt skönt! Jag gillar annars att köra shorts så länge det går men den här veckan tänker jag inte chansa, kommer se till att inte frysa en endaste sekund. Tyckte mig känna några små förkylningssymptom igår men imorse var de borta. Nu håller vi tummarna för att de inte dyker upp igen. I alla fall så stod ett kort långpass på schemat idag, det blir den sista längre springturen innan Berlin. Väldigt grått ute.

Söndag Och tomt. Helt fantasilöst sprang jag ut till Djurgården.

Söndag Tyckte tyvärr att benen kändes lite tunga, jag tror de känns lite extra tunga pga knät som förmodligen kommer fortsätta bråka in i det sista.

Söndag Men benen har några dagar på sig att vakna till liv! Förbi Silja Line-terminalen där det också var tomt och sen vidare hemåt igen.

SöndagSöndag Totalt 25 km. Sen gick jag in och åt yoghurt med tusentals olika nötter och frön.

Söndag Idag kollade jag förresten in startlistan för Berlin Marathon. Det var kul för det är många bra svenskar som ska springa. Och det är ju inte så konstigt i och med att det är det näst största marathonet för svenskar, efter Stockholm. Och det blir dessutom bara populärare och populärare. Ja hörrni, om en vecka sitter jag, förhoppningsvis, nöjd och glad och dricker en öl på något ställe i Berlin. Det känns märkligt att tänka. Nu ska jag börja packa så smått!

8 reaktioner på ”Ett kort, grått och öde långpass.

  1. Spännande med Berlin! Vi håller alla tummar för att det blir bacill-fritt fram till dess o att det går toppen med träningen!!
    Ha en bra vecka!!

    /Jeanette

  2. Berlin är en underbar stad! Jag är övertygad om att du kommer vara nöjd om en vecka, ska hålla tummarna att bacillerna håller sig borta och att knä och höft vilar sig i form under veckan.
    Jag var också ute och sprang en runda i morse, tyckte det var väldigt skönt springväder!

  3. Hitta din blogg när jag sökte information om plantar fasciit. Tack för bra tips på övningar. Imponerande resultat. Lycka till i Berlin

  4. Du få väl testa Växjö Marathon någon gång, det är det näst största marathonet för svenskar i Sverige och det är frågan om den banprofilen inte är ännu plattare än i Berlin? Detta eftersom höjdskillnaden per varv bara är två meter i Växjö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s