Upp och ner med solen.

Tisdag Sprang hemifrån precis då solen gick upp. Tog det lugnt efter gårdagens tempo.

Tisdag Lyssnade på en spellista från i vintras och slungades på ett nästan kusligt vis tillbaka i tiden. Då var Berlin en evighet bort. Nu är det bara elva dagar kvar. Sen såg jag en död liten fågel. RIP.

Tisdag Totalt 10 km. Köpte bröd här:

Tisdag Sen jag började äta nybakat bröd varje dag, så kan jag nästan inte med att köpa ”vanligt” bröd i affären. Det hade såklart varit mer ekonomiskt att baka själv men samtidigt tänker jag att någon måste ju stötta alla stans bagerier. Och den någon råkar vara jag. Efter stretch och dusch så begav jag mig till en fotografering.

Tisdag Ja, såhär lugnt var det såklart inte men jag älskar den här delen av studion som idag stod orörd. När vi var klara för dagen hade det börjat skymma så smått, och jag tittade för första gången på hela dagen ut genom fönstret: regn. Det avgjorde saken. Jag bytte om!

Tisdag Det känns ju betydligt trevligare att springa hem i regnet istället för att gå till tunnelbanan utan paraply och därefter trängas med massa blöta människor, som dessutom är förkylda hela bunten.

Tisdag Med fullproppad ryggsäck sprang jag således hemåt. Från Hammarbyhamnen, sen Götgatan fram, förbi Slussen, längs Skeppsbron och därefter Strandvägen. Förbi Svt och över Gärdet. Värtan var gråare än någonsin i regnet. Förmodligen jag med.

Tisdag På Lidingöbron hade 1251 cyklister cyklat över bron till Lidingö under dagen. Och när jag vände på huvudet såg jag att 1454 cyklister i sin tur hade cyklat in mot stan. Kan betyda att ca 203 cyklister inte kände för att trampa hemåt i regnet efter jobbet. På något vis tycker jag det ser mycket eländigare ut att cykla i regn än att springa i det. I alla fall, precis när jag kommit över bron tändes gatubelysningen för klockan var 19:02 och nu var det dags att säga ajöss till solen för idag. Inte för att den hade gjort så mycket väsen av sig i regnet. Det påminde mig om att det är dags att sätta på reflexer och grejer på ryggan.

Tisdag Totalt 13,5 km. Ser ju ut som kolsvart natt men det är bara för att det är blixt på kameran. Hej då!

4 reaktioner på ”Upp och ner med solen.

  1. Nästan så jag är lite ledsen att jag bara har 10minuter promenad till jobbet för det verkar mysigt att transportspringa. 😉 Fast fördelarna överväger nog.

  2. Snygga armvärmare!
    Jag hörde på radion i somras att det tydligen är något av ett ”mysterium” att cyklar ”försvinner” från Lidingö, men jag missade vad de kom fram till….de kanske kommer tillbaka med buss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s