Kunglig morgon och somrig höstkväll.

Men oj. Kallt ute imorse. På med arm- och handvärmare. Och stora hörlurarna. De är alltid så bra när man vill värma öronen.

Tisdag Och sen genom den perfekta morgonen in mot stan.

Tisdag Idag tog jag en tur ut till Norra Djurgården. Kungligt värre. Längesen jag sprang där.

TisdagTisdagTisdag Men alltså. Denna figur. Kan man ha en sån i ett radhus tro?

Tisdag Sen fick det vara slut på lantlig idyll. In mot stan! När jag sprang Odengatan ner, med Jack White i öronen, och det var soligt och benen pinnade på som aldrig förr i nerförslutet och kroppen var stark – då sände jag en tacksam tanke till alla hårda pass som gjort att jag kan springa såhär i räserfart en tisdagsmorgon i september. Ja, det kändes i alla fall som räserfart men så var det ju nerförsbacke också. Totalt 15 km.

Tisdag Kaffeverket-stopp.

Tisdag Därefter raka vägen till omklädningsrummet. Det är nuförtiden ovanligt mycket folk där som cyklar till och från jobbet. Och duschar efteråt, för man blir visst svettig även av att cykla har jag förstått. I för sig bara en tidsfråga innan ”säsongsarbetarna” försvinner men idag var jag i vilket fall som helst ensam. Jag kunde därmed fortsätta discot, göra lite styrketräning och spännig stretch.

TisdagTisdag Sen fortsatte dagen som AD i glashuset.

Tisdag Och när dagen blivit till kväll och jag skulle springa hem hade det blivit alldeles ljummet ute.

TisdagTisdag Folk på väg hem från sina jobb. Det finns något lite sorgligt i luften vid den här årstiden. Som att alla vet att snart är det slut med shorts, öl på uteserveringar, solglasögon och långsamma promenader genom stan. Men allt som tar slut är också fint just därför. Vi får tänka så. Totalt 10 km. Sen in till pasta pesto. Obs! Hemmagjord! Ber redan nu om ursäkt för att jag kommer stinka vitlök imorgon.

Tisdag Hej då.

12 reaktioner på ”Kunglig morgon och somrig höstkväll.

 1. Ja fy vad kallt det var imorse. Tror vi hade 4 grader bara i Uppsala. Burr!!
  Tänkte faktiskt på dig o dina armvärmare när jag sprang i linne på morgonrundan…
  Överarmarna liksom halvt domnade bort…. Haha!

  Ha det gott!!

  Jeanette

 2. 😀 Herregu! Jag får höra när jag promenerar till ett möte och dricker kaffe samtidigt. Ska pröva till yogan en kopp 😀

 3. Du är inspirerande!
  Är nyfiken, tar du några kosttillskott (typ protein?) var hos en personlig tränare som insisterade på det när jag springer så mycket(men är ju inte ens nära dig)

  1. Åh tack Erika! Nix, jag tar inga tillskott alls. Äter lite D-vitamin just nu, det är allt. Men jag äter mycket, försöker i alla fall!

 4. Rent ytligt nu men satan vad cool du ser ut i dina löparoutfits. Det där lyckas jag aldrig med.

  1. Men Fia, det var trevligt att höra! Vettisjutton om jag håller med dock, du ser säkert minst lika tuff ut!

 5. Du skriver så fint och inspirerande, tack för att jag får ta del av din träning och vackra bilder! Var har du köpt det snygga hårbandet? Hälsningar från en som inte springer, men gymmar lite 🙂

  1. Det var snällt sagt, tack! Hårbandet kommer från Houdini och funkar nog lika bra på gymmet som i löparspåret!

   1. Tack för svaret! Ska köpa ett likadant – håller med ovanstående skribenter om att du är väldigt cool i dina outfits!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s