Lite spring och inskolad på jobbet!

Och… där var det vanliga livet igång igen. Barnen på fritids och dagis, med extrakläder på hyllan och gummistövlar och galonbyxor på sin plats. Och vi på jobbet, med datorerna på sin plats och en kaffekopp bredvid. Efter varje sommarlov slås jag av samma sak: hur sunt man lever på sommaren. Ute i frisk luft hela dagarna, man cyklar hit och dit, badar, äter bär, går barfota och ja, lever liksom lite närmare naturen. Man lever även närmare glassen kom jag på nu. En hel del glass har det blivit när jag tänker efter. I alla fall, jag kände mig helt enkelt som ett djur i bur idag första dagen på jobbet. Men snart är man varm i kläderna och sen börjar det blåsa och bli höstigt ute, och då är det rätt mysigt att sitta och kura på ett kontor. Och använda hjärnan! Det är kul. Jag har ju mest använt benen sista tiden.

Idag har det inte blivit så mycket spring. Jag ska nämligen träffa Pekka och göra ett test och var därför tvungen att vila benen lite idag. Men 10 km lätt distans blev det när jag vaknade.

Måndag Det var så höstigt ute. Sådär perfekt kyligt och det luktade liksom nytt ute. Och vägarna… ahh vad de var vackra där i morgonsolen.

MåndagMåndag Totalt 10 km. Åt gröt när jag kom hem men var fortfarande hungrig så efter dagislämning stannade vi och köpte kaffe och varsin sån här:

Måndag Har man inte en ny ryggsäck och pennvässare när höstterminen startar så kan man väl åtminstone få en god macka. Jaha, nu blir det magstyrka! Hej då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s