Fredagskänslor i kubik!

Idag har varit en dag späckad med fredagskänsla. Först har jag suttit på café och jobbat med denna fantastiska människa.

Fredag Dvs Olle. Det var extra trevligt för han hade en liten näsduk i fickan som matchade bakgrunden, och det var ju flott. Sen åt jag för en gångs skull lunch med alla mina roliga jobbkompisar, det var verkligen länge sen. Jag åt röding med vit sparris och hollandaisesås.

Fredag Och sen när jag skulle springa hem efter jobbet så hade jag en ny fin t-shirt att ta på mig.

Fredag Det är inte vilken t-shirt som helst. På den står Stop Female Death In Advertising och är en del av Lisa Hågebys examensarbete på Beckmans. Ett mycket bra och viktigt projekt som ni kan läsa mer om här.

Fredag Jag har haft lite träningsvärk i benen idag och kan inte för mitt liv förstå var den kommer ifrån. Funderade på att hoppa över löpningen hem men jag vet att inget brukar vara bättre för (mina) trötta ben än en lugn mil. Så fick det alltså bli. Genom sommarstaden, förbi uteserveringar och fredagspeppade människor. Plötsligt var jag på Lidingö.

FredagFredag Och benen kändes lättare och mjukare nu. Den här veckan kommer som vanligt att landa på en hel del mil, för att i nästa så smått trappa ner. Och sen sista veckan innan Stockholm Marathon blir det såklart ännu lite lättare.

FredagFredag Totalt 10 km i 4:50 min/km. Och när jag kom hem hade vi fått Lidingö Tidning i brevlådan och vem hittade jag där i om inte mig själv!

Fredag Det var min snälla bloggläsare Elina som tipsade en journalist om min blogg. Lite märkligt att jag fick vara med på just Kultur och Nöje men det passar i för sig mig själv bra då jag tycker det är så roligt att springa. Jaja, en fin fredag har det varit. Det är bara att tacka. Och alla ni som ska springa i Götet imorgon: LYCKA TILL! Jag tar hand om Stockholms gator så länge.

7 reaktioner på ”Fredagskänslor i kubik!

  1. Vilket viktigt och bra projekt! Jag vill också ha en sån tisha att springa runt och vara levande i!

  2. Snygging! Fräck tshirt. Kan du inte lägga ut en icke så suddig bild så man kan läsa artikeln :)?

  3. Hihi, vad kul!! 🙂 Jag ska be min journalistkompis om ett ex av Lidingötidningen så jag kan få läsa lite av dina tips! Kul att det blev en artikel. Lycka till med uppladdningen nu inför maran! Blir inget för mig i år. Bestämde mig igår, har för ont i knäna. Tar det säkra före det osäkra.

    1. Jättekul! Hehe, vet inte om jag har så magiska tips, och tror inte du behöver dem heller som redan springer så mycket. Stackars dig med knäna men verkligen helt rätt beslut. Man ska inte förstöra kroppen för ett enda lopp, det är det inte värt. Men en bra sak är ju att du kan komma och heja på oss andra istället då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s