Lunch- och hemspring!

Vädret! Det är så bra. Så bra att det bara var att dra ner i katakomberna till omklädningsrummet när det var dags för lunch. Efter att man har bytt om och ska ta sig ut, så passerar man en slags konferensyta där olika företag kan hyra in sig in. Det känns alltid lite märkligt att gå förbi dessa konferensmänniskor i full löparstass. Idag lite extra märkligt då jag bara hade linne och korta tights. Och de hade kostymer och stod och konfererade för fulla muggar.

Måndag Det är en speciell känsla att springa samma runda som man precis sprungit på ett lopp. Framme vid Stadshuset var det fullt av blå blommor och vår. Detta såg jag ingenting av när jag sprang i lördags, var det verkligen sådär blått då? Förmodligen. Men jag hade ju fokus på annat håll än på små blomster. I alla fall så var det en härlig lunchtur. Som att benen började vakna till liv så smått igen efter helgens spring. Dessutom så är den där bakiskänslan helt borta vilket jag tackar för. Minns inte ens då jag senast var bakis på riktigt.

Måndag Bortsett från blommorna såg jag en tjej som låg och solade i bikini nere vid Karlberg. Det kanske är vad man själv borde göra för att bli av med löparbrännan som redan fastnat. Totalt 10 km i 4:26 min/km.

Måndag Sen lämnade jag solen…

Måndag … och sprang ner i katakomberna igen.

Måndag Snabb dusch och lite sån här, fastän det är måndag.

Måndag Sunday Cologne. Så fint namn. Det låter som något man ska ha på sig en dag i London, när man strosar runt i eleganta kläder i Hyde Park. Det skulle ju inte riktigt jag göra men den funkar även när man är AD på en reklambyrå i Stockholm. Hur som så påminner den här doften mig om en annan doft. Både Olle och jag har luktat och håller på att bli tokiga på att vi inte kommer på vad det är som den påminner om. Jag börjar undra om det är 80-talsdoften Kouros? Med denna cologne på mig så jobbade jag vidare. Och sen var det dags att ge sig av hemåt.

Måndag Jag brukar inte springa tre pass om dagen men denna vecka ska bli lite av en mängdvecka och dessutom så är springa det bästa sättet att frakta sig när man har lite bråttom. Då vet man ju att man kommer fram en viss tid. Så. Jag sprang.

Måndag Typiskt att man har solen i ryggen så gott som hela vägen hem. Lite varmt med ryggsäcken om man säger så.

Måndag Totalt 10 km i 4:49 min/km. Och sen denna fenomenala dryck:

Måndag Iskaffe! Förresten: mjölk. Naturens egna energidryck som det står på paketet. Det gillar jag. Sen jag började kuta mer dricker jag väldigt mycket mjölk. Det är inget jag bestämt utan kroppen som ber om det. Mjölk och yoghurt verkar den vilja ha i massor.

Men nu. Nu ska jag inte springa mer för idag. Däremot ska det bli magstyrka som godnattsaga.

19 reaktioner på ”Lunch- och hemspring!

 1. Tänkte på dig idag när jag fick ta av jackan o kuta i linne idag! Lovely!! 🙂
  Fantastiska vår!!

  Stor kram!
  Jeanette

 2. Visst är det gott med mjölk.håller med.När jag har sprungit dricker jag alltid en stor mugg mjölk o en macka
  och vatten med en gång.Finns visst 22 näringsämnen imjölk så vi får dricka på!

 3. Hej,
  iskaffe är det bästa soliga dagar:)!!
  Grattis till en fin prestation på kungsholmen runt. Jag tänkte fråga dig, hur mkt drar du ner träningen inför halvmara/mara? Så svårt att veta hur man ska lägga upp det veckorna innan.
  /Li

  1. Jag drog ner antalet mil ganska rejält men det får man ju anpassa till sig själv, beror ju på hur mycket man springer till vardags. Jag körde sista lite hårdare passet på onsdagen.

 4. Undrar också var alla fina hårband kommer ifrån? =)
  Jag avskyr nämligen också att håret far i ansiktet när man springer, och naturligtvis är alla hårnålar alltid borta då man ska iväg =/

 5. ”och dessutom så är springa det bästa sättet att frakta sig när man har lite bråttom. Då vet man ju att man kommer fram en viss tid” Haha, roligt, gäller nog mer i Stockholmstrafiken, än i övriga landet 😀

  Mängdvecka alltså, är inte alla dina veckor det 🙂
  Jag har kört ett par lugna korta åh-joggar, kroppen känns fräsch men jag tar det lugnt ytterligare några dagar. Traditionsenligt überlång racerapport från Kungsholmen ligger nu på bloggen.

  1. Haha, jo så kanske det är. Och då har ju Stockholm helt ok trafik men ändå blir jag galen varje gång jag tar bilen!
   Härligt med race rapport! Ska läsa ikväll!

 6. Visst är det härligt väder vi fått nu! Sol och 20 grader på dagens pass, inte illa 😀 Var nära attt det blev ett dopp på Djurgården…

 7. Lite nyfiken bara, tar du dina bilder med självutlösare? Fotar du med kamera eller mobil? Det är en kul och annorlunda vinkel att få se hela personen, i det här fallet dig, och inte bara armar och ben som det vanligtvis blir de gånger man fotar sina löprundor.

  1. Jag brukar ha min kamera med mig och kör self timern. Ställer upp kameran här och där helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s