Från Torsgatan till Vesterbrogade!

På lunchen hann jag med ett distanspass. Över till Kungsholmssidan men istället för att springa vänster sprang jag nu höger.

Torsdag Det var regnigt och väldigt grått. Men det här regnet gillar man ju, det är vårregn och liksom snällt regn.

Torsdag Bort mot Fredhälls backar. Vände framme vid Fredhällsbadet och sprang tillbaka. Ibland kom det vindpustar så jag höll på att flyga bort.

Torsdag Idag var för övrigt första dagen som jag sprang utan mössa eller brett pannband för öronen, fast i för sig så blåste det lite så jag fick sätta det tunna bandet över öronen som ni ser. Men ändå. Och inga som helst vantar. Såna här fakta önskar jag att jag kunde minnas från år till år. För det är faktiskt lite intressant för oss löpare.

Torsdag Totalt 10 km i 4:44 min/km. Nu tror väl ni att jag ska säga att jag duschade, åt en bibimbap vid datorn och jobbade? Ok, jag duschade men sen ska ni höra! Jag köpte med mig mat (ej bibimbap) och sen satte sig Olle och jag på flygbussen för att åka till Köpenhamn! Det är en flott födelsedagspresent från Olle till mig, att hänga i Köpenhamn över helgen. Och egentligen skulle det visst vara hemligt in i det sista men så insåg han att jag skulle bli enormt stressad om jag inte hann planera min köpenhamnslöpning ordentligt innan. Så därför gick han ut med nyheten för några dagar sen. På Arlanda drack Olle en öl.

Torsdag Själv gick jag till parfymerna och allt jox. Det bara är så, att när jag är på en flygplats måste jag handla någon skit. Fast jag varken behöver eller är så sugen på det så bara måste något inhandlas. Jag slog till på ett paket med tre läppstift.

Torsdag Jomenvisst, man kan tro att det är typ något för huden och inte läppstift. Men när jag stod där och provade dem på handen så tänkte jag att det här blir ju tufft. När jag hade betalat provade jag dem på läpparna, blandade färgerna lite hejvilt. När jag visade Olle så tyckte han att ”läpparna smälte ihop med ansiktet till en hudocean”. Det lät inget vidare. Jag gick runt med läppstiftet ett tag i ren protest men sen torkade jag av det och gick och köpte ett nytt som matchar mitt rosa hår. Såhär såg det ut:

Torsdag Jag vet att ni hellre vill se de hudfärgade, kanske återkommer med bild på hudoceanen en annan dag. Nog om det. Till sist var vi framme vid Centralstationen i Köpenhamn.

Torsdag Taxi till hotellet som ligger här.

Torsdag Plötsligt stod jag där på ett hotell i Köpenhamn. Jag stod ju på Torsgatan alldeles nyss!

Torsdag Men så fint Olle ordnat! En fin säng.

Torsdag Och fin utsikt. Det ser oerhört danskt ut vilket jag är nöjd med.

Torsdag Nu ska vi gå ut och äta och fira min sista dag som 37-åring för imorgon smäller det och jag blir 38. Tycker för övrigt att 38 känns bättre än 37. Morgondagen kommer definitivt att firas med löpsteg. Haj haj.

15 reaktioner på ”Från Torsgatan till Vesterbrogade!

 1. Gud vad roligt!
  Tänka sig att….där bodde vi för några veckor sedan! av alla hotell i Köpenhamn….ha ha!….du har en underbart god frukost att se fram emot imorgonbitti. Grattis på födelsedagen imorgon!! (visst?)

 2. Åh, jag har också bott där! Supermysigt! Och frukosten går verkligen inte av för hackor. Ha det så härligt i Köpenhamn!

  1. Haha, detta verkar vara ett populärt ställe! Jag har bott på deras andra hotell en gång, också superbra. Och ja, frukosten är GRYM!

 3. Hoppas ni får en trevlig Köpenhamnshelg. OBS, vi springer med t-shirt och kortbyxor här nere. Men det kanske du redan har märkt.

 4. Grattis Tove på din födelsedag! Ha en riktigt trevlig helg i Köpenhamn.
  Glöm inte att äta danska wienerbröd med choklad på mums!

 5. Grattis på födelsedagen!
  och grattis till oss som nu slipper vintern 😉
  Ha en härlig Köpenhamnshelg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s