Mjukstart.

TorsdagTorsdag Idag ändrade jag ordningen på saker och ting. Jag var så sugen på lite vanlig morgondistans så det fick bli starten på dagen.

Torsdag Det finns några isblock kvar i vattnet vid bron. Det såg så roligt ut nu på morgonen, för det var ett gäng fiskmåsar som hade samlat ihop sig på isblocket som låg mest i sol. Och så låg de alla där som att de vore ett gäng pensionärer på en strand på Mallorca. Sen sprang jag förbi den här båten.

Torsdag Den har legat i isen hela vintern.… stackars båt.  Jag ska i för sig inte säga något som låtit cyklarna stå ute. Funderade lite på det här med årstider, att jag ändå gillar att bo där vi bor. Det gör ju att det blir variation. Tänk om man alltid fick springa i 25 graders värme och vägarna såg likadana ut året om? Ibland kanske det blev jättekallt och temperaturen sjönk till 18 grader. Det kanske ändå skulle bli tjatigt tänker jag? Fast i för sig, man kunde ju ha det så kanske nio månader av tolv?

TorsdagTorsdag Totalt 10 km. När jag ser tågspår blir jag alltid så sugen på att resa bort.

Torsdag På det viset är det ju lite dumt att jag jobbar precis vid ett tågspår. Därefter körde jag kaffe och musikstund i omklädningsrummet.

Torsdag Jag gillar att Bowie sjunger om Berlin i den här låten som jag som sagt är beroende av. Den får mig att tänka på marathon i Berlin. Dit längtar jag. De där raka breda vägarna och publiken, ahh.

Torsdag Nu arbeiten!

7 reaktioner på ”Mjukstart.

  1. Hej! Jag undrar var du köper dina snygga pannband/bandanas någonstans? Tack för superbra pepp och inspiration! Julia

    1. Tack Julia! Jag gillar Houdinis bandanas väldans mycket. Men sen har jag några från Stadium och några från Buff i ull. På sommaren kör jag ofta tunnare pannband och då tycker jag American Apparel är bra. Vi hörs!

  2. Vi bodde på en bergstopp i syIndien i några år och då var det sådär, svensk sommar 9 månader av tolv och så lite regnperiod och 2 månader av rätt kallt. Men jag SAKNADE årstider. Kanske inte jättelånga vintrar, men höst, och vår och några månader av vinter!

    1. Åh… att bo på en bergstopp i Indien låter ju otroligt bra… Men ändå skönt att höra att du saknade årstiderna. Fast precis, vi borde bara korta ner vintern med några månader, då vore det perfekt.

  3. Du har hört om jordgubbslarmet va? Tänkte på dina efterjoggsmoothies när jag läste om det. Frysta bär ska kokas minst en minut för att eliminera risk för hepatit A. Jag hade precis börjat gilla frysta hallon i gröt juh.

    1. Hej Ingeborg! Närå, haha, hej Jenny! Men nej! Detta larm har jag missat. Till 99% har jag redan fått Hepatit A så mycket jordgubbssmoothies som jag druckit. Grejen är att jag är desperat efter detta när jag kommer hem, hinner inte koka… Men tack för tipset kära du!

  4. Nä men oj, varför står det att jag är Ingeborgsvanner?! Haha, knas. Det var Jenny H som skrev.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s