Laddar!

Kroppen känns ta mig sjutton inte riktigt hundra. Sonen har feber och är skruttig. Själv känner jag mig lite småhängig… eller är det bara inbillning? Men vad sjutton, imorgon kl 11:30 mår jag prima. Så är det bara. Idag har jag i alla fall:

Lördag 1. Gjort apelsinjuice med massa ingefära i för att mota krasselheten i grind.

Lördag 2. Bytt lakan i sängen. Det gör jag alltid dagen innan ett lopp.

Lördag 3. Varit på klassträff med dottern och grillat korv. Hela jag luktade majbrasa när jag gick därifrån.

Lördag 4. Köpt världens finaste godisägg. Så fina att jag först inte villa äta upp dem. Sen gjorde jag det. Kan dock informera om att de gula var skitäckliga, köp inte dem!

Lördag 5. Joggat fem lätta km inklusive några stegringslopp.

Lördag 6. Tvättat håret och tagit i massa rosa balsam.

Lördag 7. Målat naglarna gröna.

Lördag 8. Inhandlat och druckit ett rött te som smakar bland annat ingefära. Schas förkylning/inbillning eller vad det nu är.

Lördag 9. Lagt fram morgondagens springkläder! Synd att det inte är lite varmare, annars hade jag kunnat tänka mig att låta mina vita ben kuta i shorts. Nu blir det långa tights. I övrigt tar jag nog långärmad tröja i ull. Armvärmare under. Kanske t-shirt över det hela. Och så vantar. Men nä, jag kan inte köra boxarvantarna när det är lopp. Jag får förfrysa fingrarna i fingervantar. Allra helst vill jag ha mina Christianiavantar, de där gröna på bilden. Jag tänker mig att hårda människor som bor i Christiania i Köpenhamn har såna på sig när de står och gnider händerna över en öppen eld. Kanske att jag tar dem och ett par fingervantar under. Hårband, självklart. Adios på fötterna. Så. Tror jag.

10. Och så har jag läst om min förra Premiärmil. Det gillar jag med bloggen, att det funkar som en dagbok för mig själv.

Jaja hörrni, nu smäller det snart. Vi hörs efter loppet. Förmodligen lite senare på kvällen, jag ska försöka klämma lite distans efter loppet om jag mår bra. LYCKA TILL ALLA SOM SKA KUTA! VI SES DÄR!

22 reaktioner på ”Laddar!

 1. Stort lycka till imorgon! Hoppas att det blir en fin dag och ett roligt lopp. Sub borde absolut inte vara ngt problem för dig mtp ditt träningsupplägg, men jag förstår att du inte vill känns ngn press. När jag står på startlinjen brukar jag hata mig själv och känna att jag ska springa behagligt. Sen när jag väl är igång pressar jag mig själv det hårdaste jag kan…. Njut av att få ösa på, njut av folkfesten och räkna ner! Bara 10-9-8….. SEN får du njuta (av långpass?)
  /Helena V

 2. Grattis Tove till en kanontid!! Jag har väntat p att se din måltid sedan startskottet gick. Antar att du firar med några vackra km ute på Djurgården?!? Ha en grym em/kväll, njut av ett bra genomfört lopp.
  /Helena V

  1. Haha, tack Helena! Jag är väldigt nöjd och glad, så otroligt skönt att äntligen komma sub40! Och japp, jag firade det med 20 km i solen!

   1. Nej, jag har lagt ner allt vad gäller tidspress ett tag framöver..vi får se om gnistan kommer tebax. Ha det!

   2. Det är rätt. Tillbaka till det som egentligen är det viktiga: att springa för man gillar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s