Tempopass med hål i rumpan!

Torsdag Ja här står jag igen. Redo för ett tempopass light. Idag Adios på fötterna för att testa känslan mot underlaget.

Torsdag Startade med 2,5 km uppjogg.

Torsdag Sen ökade jag upp tempot. Sprang 5 km in mot stan. Vilade 2 min. Precis här:

Torsdag Sen ytterligare 5 km. Ute på Djurgården var underlaget rätt kasst. Drivor av snö och isigt, och jäkla kallt i kinderna. Jag sprang på asfalten så gott det gick. Uppiggande var dock att jag stötte ihop Eva som också kämpade på i kylan. Piip. Och där hade fem km till sprungits. Därefter blev det ytterligare 6 km i lite lugnare tempo.

Torsdag Totalt 18,5 km. Sen blev det stretch och dusch. Och då upptäckte jag att mina tights har ett jättestort hål mitt i rumpan. Kolla bara när jag kikar ut genom hålet.

Torsdag Detta hål talar sitt tydliga språk och språket är riktat mot VÄDRET. Nu vill vi inte ha varken snö, vind eller kyla. Vi vill inte springa med hål i rumpan. Nä, vi vill springa med tunna tights och linnen. Och vi vill springa snabbt! Men i för sig, det kanske inte hänger på vädret.

11 reaktioner på ”Tempopass med hål i rumpan!

  1. Hehe, höll på att ge upp där i snövallarna… så såg man en liten färgglad varelse som stretade på (i motvinden skulle man vilja tillägga, men det var faktiskt jag som hade motvind…) TOVE! Det var precis den peppinjektionen jag behövde för att kämpa hem den sista kilometern!

  2. Verkligen, nu vill vi bara ha barmark och slippa alla bekymmer om vilka skor att springa i! Undrar förresten vilka skor du har tänkt springa i på söndag? Är jättevelig, ännu mer nu när du säger att det är isigt ute på Djurgården… Trevlig torsdag förresten!

    1. Jag hoppas kunna springa i Adios men tar med Icebugsen också ifal jag ändrar mig i sista sekund. Har inte riktigt koll på dagens status på banan. Men det blir nog bra med lite plogat och grus!

      1. Yes. Fick till en negativ-split på 14 km till slut. Milen kan nog oxå bli lite krig för dig. Lycka till.

  3. O så bra blogg du har Tove! Gillar den jättemycket, extra plus för alla fina bilder:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s