Kämpar på!

Onsdag Är så trött på mina vintertights så imorse körde jag långkalsingar och tunnare tights över. Det var lite uppiggande ändå. Igår kväll låg jag och funderade på om jag skulle springa morgonens pass på band men bestämde mig till slut för att köra utomhus. Så det blev 3 km uppjogg. Sedan spänsthopp.

Onsdag Därefter dags att köra tröskelpass på denna inte alltför inbjudande väg. Jag hade Icebugs på mig för säkerhets skull.

Onsdag Kändes helt ok när jag sprang mot bron men när jag sedan vände om var det motvind och det blev ett jäkla kämpande för att hålla farten. Kanske att jag borde kört inomhus istället men för egen del så tycker jag inte riktigt att fartpassen på band går att jämföra med att springa ute. Hur man än gör så blir det en annan känsla. Men imorgon får vi se, då kanske jag drar mig inåt.

Onsdag Därefter nedjogg. Förbi den här högen som jag skulle vilja smälta ned med en gigantisk hårtork.

Onsdag Kan hända att jag försöker mig på det. Totalt 10 km. Hej.

20 reaktioner på ”Kämpar på!

 1. Nu har jag undrat länge och måste fråga! Hur gör du när du tar alla dina kort??? Med kamera, telefon? Ställer du upp dem någonstans, fördröjd tagning? Du lägger ju upp så många och så bra kort.
  /Helena

  1. Hallå Helena! Tack så mycket! Jo du, jag kör med selftimer på min kamera. Jag ställer upp den lite varstans. Tidigare fotade jag med min telefon och där hade jag en app med selftimer. Men den välte alltid så sen köpte jag en stöttålig kamera som funkar superbra. Så går det hela till.

  1. Åh håll tummarna för mig… jag känner mig inte så tränad för milen men får göra så gott jag kan. Blir kul! Ja så länge vi slipper snöstorm och isbana… Tack för Thåströmpepp!

 2. hej! när du kör tröskelpass, ligger du då på tänkt tävlingsfart eller är det pulsen som styr eller hur tänker du fartmässigt? tack!

 3. Hej Tove, måste tacka för den inspiration jag fått från dig, det räckte till 9 minuters pers på maran:-) Sprang Berlin i höstas på 3:37 och nu i helgen sprang jag Barcelona på 3:28, är överlycklig och längtar nu till Stockholm marathon 🙂
  Jag har ändrat min träning lite efter att ha läst din blogg, kört på lite tuffare, pressat mig själv lite mer och fått en nytändning med löpningen.
  Tycker du är otrolig duktig, stort lycka till i helgen! Jag ska heja på dig!
  Ska bli så spännande att se vilken valör du får på SM maran 🙂
  Hälsningar Kicki

  1. Hej Kicki!
   Grattis, vilken prestation! Snyggt att kapa så många minuter. Förstår att du legat i! Och åh så smickrande att min lilla blogg peppat dig lite.
   Jag behöver en tumme i helgen. Känner mig inte så tränad för denna distans men vad sjutton, bara att kuta på. Jag längtar också till Stockholm! Men haha, någon valör blir det aldrig! Min dröm är att springa på ungefär samma tid som i Berlin men banan är tuff… Bara att träna på och hålla tummarna för bra väder! Ses på startlinjen och lycka till fram till dess!

 4. Instämmer så FRUKTANSVÄRT less på vintern- Vill springa obehindrat och verkligen kunna trycka på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s