Lämnar veckan och stan bakom mig.

Fredag Så tog ännu en dag slut. En hetsig vecka till ända. Men så länge jag har kul så tycker jag inte att stressen kommer åt mig. Och så länge jag springer så kommer inte stressen åt mig heller. Jag bytte om, ville så gärna hinna fånga lite ljus. Odengatan upp. Parfymlukt från alla på väg ut i kvällen.

Fredag Perfekt fredagshimmel för oss löpare, men också för alla parfymluktande människor.

Fredag Totalt 10 km, 4:40 min/km. I övrigt har jag köpt några små prylar idag:

Fredag 1. Marsipan! Jag älskar marsipan! Jag älskar att göra egen marsipan! Måste göra det i påsk, det är ett som är säkert.

Fredag 2. Salt och peppar i dödens tappning! Jag hittade dem på Bonniers Konsthall. Handen drog automatiskt upp mitt Visa-kort fastän jag försökte mobilisera all min viljekraft för att göra det motsatta. Så kan det gå.

Hörrni, nu är det fredagkväll. Så jäklans skönt!

4 reaktioner på ”Lämnar veckan och stan bakom mig.

  1. Mycket snygga saltkar! Bra att du drog upp Visa-kortet!
    Marsipan, mmm. Åsså såg jag mandelägg i affären sist, det är inte fel det heller! Anthon Berg så klart både marsipan och ägg! Mmm.
    Trevlig helg Tove!

  2. Jag älskar din blogg. Den är så inspirerande och peppande och en riktigt räddare i nöden i sega ögonblick då soffan lockar mer än asfalten. Du är grym, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s