Flåsar fram.

Fredag God morgon! Är fortfarande lite kär i nyheten att det går att springa kvalitetspass på morgonen innan jag ger mig av till jobbet. Ja, för att det hinner bli ljust så tidigt. Sen kan jag ändå gilla att göra det sådär på vägen men att slippa ryggsäcken är ändå ganska skönt. Idag stod det tröskelpass på mitt schema. Men jag började med att värma upp 3,5 km. Sen blev det utfallssteg och lite spänsthopp. Jag tar det dock aningen försiktigt med just hoppen för fotens skull, vill inte på något vis reta upp mina gamla skada. Tröskelpassen och backintervallerna fick jag ju lägga ned helt och hållet en bra bit innan Berlin Marathon i höstas. Foten pallade det inte, ahh minns hur ont jag hade. Jaja, efter hoppen så var det i alla fall dags att sätta av. Det är fortfarande snö där jag vanligtvis brukar köra de här passen så nu får jag istället springa mot Ropsten och tillbaka, vilket inte är helt optimalt då det är lite för kuperat och rätt isigt på flera ställen. Tjong! Iväg. Vände efter 10 min och hade då hunnit halvvägs över bron. Tillbaka samma väg (jävla backar), fick skrika URSÄKTA så högt att jag skrämde liv på några gatuarbetare som stod i vägen på gångbanan. 5 km, snittfart 3:59 min/km. Därefter nedjogg. Totalt 10 km.

Fredag Avslutade det hela med stretch.

Fredag Och nu: en ny dag. En fredag.

8 reaktioner på ”Flåsar fram.

 1. -trevlig helg Tove!
  njut o ha det bra!
  spring o blogga, det är så kul att läsa!
  you rock!

 2. Min dator har gett upp och jag har försökt kommentera via telefonen, men den vill inte riktigt samarbeta. Men nu är jag på jobbet och passar på! Du har sån ork, helt otrolig är du. Och så fina bilder på dina turer genom stan!
  Själv har jag sprungit på Brunnsvikens is nu medan det ännu är nån is , otroligt vackert att skutta runt där med en glad hund och absolut stillhet runt omkring. Fast rätt halt såklart. Det blir inga fartpass precis.
  Trevlig helg med massa spring och god mat!

  1. Hej Nilla! Åh tack! Och du, jag kan inte kommentera hos dig! Så jag får säga här istället: snygga dojor och braxor du köpt, det där blir bra till våren. Och fina katt- och hundbilder. Ser så mysigt ut!

   1. Tack 🙂 Vad glad jag blir (är på jobbet igen och kan komentera, hehe!)
    Förresren, väldans halt ute idag…våren, kom nån gång då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s