Ljust tempopass.

Onsdag Idag var det lyxmorgon. Pga plåtning så kunde jag senarelägga min löpning en timme och därmed ge mig ut när det precis blivit ljust.

OnsdagOnsdag Lätta skor på fötterna. 2,5 km uppjogg i den helt fantastiska morgonen. Tänk vad lite ljus kan göra. En grej som jag tycker är så jobbigt med mörkret är att jag har så svårt att få upp farten. Det känns som att man springer fort men tittar man på klockan så blir man alltid besviken. Efter uppvärmningen var det dags att nollställa klockan och köra tempopass. Sprang från Lidingö, genom Värtan och sen ut en bit på Gärdesfältet. Vände tillbaka och samma rutt hem igen. Tack alla snälla bilister som stannade och släppte fram mig när jag kom farandes i full galopp. 15 km tempo. Snittfart 4:13 min/km. Totalt 17,5 km denna onsdagsmorgon. Hem till oerhört snabb dusch och sen hopp in i bilen. Köpte kaffe och sån god macka på vägen.

Onsdag Sen brassade jag iväg till en fotostudio där jag ska hålla till tre dagar på raken och skapa reklam. Kul säger jag om det.

Onsdag Slut.

7 reaktioner på ”Ljust tempopass.

  1. Hej! Vad skapar du reklam för den här gången? Eller, i fall du inte kan uttala dig om den saken än, vilken var din senaste kampanj?

    1. Hej G! Hmm, nu när jag tänkte på det så kände jag dock att jag inte pratar om jobbet just här. Menar inte att försöka vara hemlig men det kändes ändå liksom bäst så.

  2. Vilket bra morgonpass! Ska tänka på dig imorgon när jag ska springa intervaller innan frukost, du är ju drottningen av morgonträning 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s