10 km vackert förortsdepp.

Lördag Förutom att ta rosa balsam i mitt grå hår, så har jag hunnit med en del annat. Som att hänga med barnen, äta glass, handla lim, tejp, pennor och annat pyssel. Men sen, sen han jag med några förortskilometer. Jag har blivit något av en expert att hitta små luckor. De bästa luckorna är när det knappt märks att man varit ute en sväng.

Lördag Första gången på länge som jag inte kände mig tvingad att ha ylletröja under jackan. Benen kändes lite stumma till en början men jag var snäll mot dem. Höll konstant fem-minuterstempo. Insåg att jag knappt sprungit här ute på ön på sista tiden. Men idag sprang jag längs bilvägen en bit ut mot Elfvik, efter fem kilometer vände jag om och tog en annan väg tillbaka. Längs förortens gångvägar.

LördagLördag Ofta kan jag känna sån kärlek till förortens depp; gångtunnlarna och de övergivna lekparkerna. Ingen glamour eller storstadspuls så långt ögat når. Men frisk luft och bakom gångvägarna: skog. Och hav. Det gillar jag.

Det blev exakt 10 km i exakt 5:00 min/km. 50 minuter förort, varken mer eller mindre. Nu däremot vankas middag hos kompisar i stan. Av med löparkläderna och på med klänning. Bra avslut på förortsdagen!

Lördag Hoppas ni får en vacker/rolig/mysig/spännande/annorlunda/vanlig lördagkväll. God afton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s