Söder-Lidingö-linjen.

Lördag Ok vi åkte in till stan hela gänget och åt lunch på Urban Deli. Till och med hunden hängde med. Det dracks smoothies och jag åt det här:

Lördag Där satt vi och pratade, mumsade och glodde på folk. Sen promenixade vi runt i kvarteren en stund och fyndade två tröjor på Mini Rodinis rea. Finaste påsarna.

Lördag Sen var det dags att åka hemåt. För att hinna med två löppass idag var min plan att springa tillbaka till Lidingö. Bra drag när man inte vill att löpningen ska ta för mycket av familjetiden. Jag hade redan varit inne på Urban Delis toalett och tagit på mig löpartightsen. Resten drog jag på mig i bilen. Jag hade även varit smart hemma och preppat med sportlinne och ylletröja under mina vanliga kläder.

LördagLördag -13°C vid det här laget så det blev rånarluva igen. Svart denna gång.

LördagLördag Blev avsläppt på Götgatan. Gick en bit bland alla lördagsshoppare och kände mig aningen märklig i min rånarstyle. Piip, började springa vid Slussen.

Lördag Hur vackert Stockholm var idag har väl inte undgått någon. Höll som vanligt, när det är fint väder, tummarna för att det var riktigt många turister i stan. Jag har en inneboende turistvärd i mig.

Lördag Spring, spring. Strandvägen, en liten sväng ut på Djurgården, sen mot Lidingö. Värtan!

Lördag Märkligt, jag började springa bara en timme efter maten och ändå inget håll. Förr var jag tvungen att vänta exakt tre timmar efter mat. Mätaren på bron visade att 95 cyklister hade passerat mot Lidingö idag. 63 stycken hade cyklat åt motsatta hållet. Tog en liten omväg via Kyrkviken och i närheten av vårt hus såg jag de här rackarna som badade i snön.

Lördag Sprang ihop 13 km i 4:41 min/km. Just det, hade lånat Olles jättevantar idag då jag ju till och med frös imorse med dubbla ylle- och fårskinnsvantar. I de här frös jag däremot inte ett skvatt men kände mig mer som boxare än löpare.

Lördag Just jäklar, cyklarna! De skulle vi ju ta in.

Lördag Eller, är det någon idé nu? Det är ju snart vår.

Lördag Varm dusch och avbyte med Olle som skulle träna. Dock hade vi helt glömt bort ett barnkalas hos goda vänner. Buhu för oss. Men hörrni, nu ska jag göra magstyrka och jobba lite på min nya dator som Febe gjort åt mig.

Lördag Det var det.

2 reaktioner på ”Söder-Lidingö-linjen.

  1. Tove – du skulle behöva skaffa ett gristryne, alltså en Airtrim. Lite snorigt inuti masken men man är hur fräsch som helst i luftrören efteråt. Har sprungit med mitt i -28 och det funkade fin-fint:)
    Sen kanske det inte är riktigt lika mycket rockn’roll över gristrynet som en rånarluva men du kanske klarar imagen eftersom du springer så tidigt på morgnarna:-D

    1. Haha, jo jag har sett de där. Men helt ärligt så tycker jag inte riktigt det behövs trots att det är kallt. Jag gillar rånarluva/halsdukar som man enkelt kan dra upp och ner. Men jag får absolut testa masken någon gång. Men det får nog bli när ingen annan är uppe för annars kommer jag skrämma slag på folk, man blir inte mer Hannibal Lecter än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s