Springer in onsdagen!

Onsdag Avslutade gårdagskvällen med att packa gympa-, skridsko- och utflyktsryggsäckar till barnen. Och lägga fram mina löpkläder ifall foten skulle kännas i form på morgonen. Till sist lite magstyrka. Ibland tycker jag det är lurigt att hålla på med sit-ups och grejer precis innan man somnar. Det kan ju ha en väldigt uppiggande effekt. Men det var inga problem med den saken.

Onsdag Foten kändes bra när jag vaknade så det blev upp och ut. Äntligen! Fylld av sånt lyckorus när jag sprang iväg. Väldigt mycket snö i början av rutten men sen mötte jag en snäll plogbil som gjort i ordning det så fint för mig. Tog det lugnt. Kände efter. Foten helt klart bättre men vi får se här framåt. När jag sprang Odengatan ner så fick jag den här bekanta känslan av att vi människor är djur. Att vi är djur som gillar att springa. Jag älskar när jag känner så, ett med naturen… ehh staden!

Onsdag 10 km, piip. Nu hoppas jag foten inte gnäller här efteråt. Kolla bakom mig. Jag gillar de här fina munnarna av Sterling Ruby på Bonniers Konsthall.

Onsdag Min egen mun var sugen på kaffe så det fick bli en sån medan jag stretchade, duschade och tvättade håret.

Onsdag Har tyvärr ingen hårborste i mitt skåp. Men det är den bra grejen med att ha ett trasselsuddshår, det syns ändå inte. På med skönaste dojorna för foten. Välkommen onsdag!

Onsdag Punkt.

2 reaktioner på ”Springer in onsdagen!

  1. Hej Tove!
    Älskar din blogg och blir galet peppad av din energi. Jag önskar jag var lika diciplinerad som du och fick in mer träning i min vardag. Hur får du ihop allt med jobb och barn? Vore väldigt intressant om du ville dela med dig av dina vardagstips för att få ihop det! Tack för fin blogg!

    1. Hej Lo! Åhåhå, så glad jag blir, tusen tack! Hmm, hur får jag ihop det? Har inte funderat så mycket på det sådär men en stor del handlar nog om att jag vet att jag kommer må bra av att gå ut och springa. Och så är jag ganska förtjust i rutiner. Jag har t ex inga som helst problem med att äta och göra typ exakt samma sak varje fredagskväll – det är bland det bästa jag vet. Samma sak med träningen: jag gillar rutinen. Men så har jag mål också som får mig att kämpa mig upp då jag är trött. Sen krävs det massa planering för att få ihop det med barn och jobb. Det är inte så mycket spontana grejer som ryms. Kanske får skriva mer i ett inlägg någon gång men kanske att du ska försöka planera veckan i förväg och sen kämpa för att hålla det i ett par veckor? För när man väl kommit igång och man börjar bli bättre – då blir det både roligare och lättare. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s