Torsdag fm: Tempotulum.

Torsdag Morgnarna här. Jag älskar dem. De är nog det bästa med att vara lediga och långt bort. Temperaturen, och lugnet. Och inga vinterskor och överdragskläder som ska ha hunnit torka över natten. Idag sov alla till klockan sex så jag kände mig utvilad när jag sprang iväg. 1 km uppvärmning i 4:36-tempo, följt av 8 km tempo.

Torsdag Börjar bli tjenis med polisen som står vid Tulum-porten, där ”staden” tar slut. Hejade både på dit- och tillbakavägen, jag bara aningen mer andfådd på tillbakavägen. 8 km, snittfart 4:13 min/km och därefter 1 km nedjogg i 4:33-tempo.

Sen frukost och kaffe. Och så ännu mer kaffe på stranden.

Torsdag Tandborstning. Det slipper man inte fastän det är semester.

Torsdag Sen mulnade det på litegrann. Men vi badade för det.

Torsdag Och glodde på alla kite-surfare. Fasiken, man måste vara rätt stark för att pyssla med det va?

Torsdag Och sen såklart: springtävling!

Torsdag Jag valde rollen som målfotograf. Herregud, jag är ju marathonlöpare och inte sprinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s