Strumplöpning. Och en massa annat jox.

Lördag Efter lunchen fixade vi färg till barnens rum. De har tjatat i två år (kan också vara fem år) om att måla olika väggar i sina rum. Och nu gick det inte att stå emot längre. Det vita hemmet är passé.

Lördag Sen var tanken att vi skulle åka och dricka kaffe och äta wienerbröd någonstans. Men nää. Det var för mycket folk överallt.

Lördag Istället skjutsade de in mig till Humlan där jag, iklädd löparkläder, hoppade av för att fixa några fler löparstrumpor till Mexiko. Ja inte i Humlan men på stan.

Lördag Jag joggade upp till Löplabbet Race på Kungsgatan. Man blev lite utstirrad på stan idag, var nog en udda fågel bland alla påklädda julklappshandlare.

Lördag Strumpor fixade! Joggade vidare till Apoteket. Ganska märklig känsla att klappra runt med dobbskor inne i gallerior. Och i rulltrappan uppstod ett oerhört märkligt ljud, lät som att dobbarna skulle fastna – och jag med dem.

Lördag Sen var det dags att springa hem till Lidingö igen. Tog Strandvägen. Nu började det mörkna, snön och vinden tilltog. När jag sprang där tänkte jag på vilket försprång heltidslöpare har, som kan bo någon annanstans på vintern – alltid springa på torr mark och när det är ljust. Men jag tänkte också på hur härdade vi löpare uppe i norr måste bli. Extra mycket så kändes det när jag försökte hålla ok fart genom snömodden i Värtan.

Lördag Blev mer och mer sugen på det där weinerbrödet som aldrig blivit av.

Lördag Totalt 9 km, eller 10 om man räknar in shoppingjoggen. När jag klev in genom dörren var syrran där och hade med sig en massa kolor till oss stackare som missar julafton. Förstå hur glad man blir då! Dessutom hade det kommit post på en lördag. En bok jag beställt:

Lördag Gillar egentligen inte att den heter ”Running for women”. Jag kan inte på rak arm komma på något som jag gillar som är anpassat för tjejer. Men just nu tycker jag det är rätt kul att läsa olika typer av böcker om löpning. Och jag är lite nyfiken på Kara Goucher. Efter detta mys blev det magstyrka och chin-ups. Blev 80 chins i följande serie: 16-13-13-12-12-14.

Lördag Ni ser det retliga smilet? Det är för att barnen tycker jag är larvig när jag gör V-tecknet. Och då bara måste jag ju göra det.

Nu då? Torsk och risotto!

6 reaktioner på ”Strumplöpning. Och en massa annat jox.

  1. Jag har försökt springa med hunden i Lill-Janskogen idag, men herregud vad mycket snö det är. Överallt! Hunden är dock överlycklig. Du är otroligt duktig som springer runt i det här underlaget hela tiden, och ja, jag tror verkligen att vi här uppe i norr blir härdade. Finns säkert nåt bra med det!
    Fina bilder, fint smajl och fint V-tecken 🙂 Blev också lite nyfiken på den där boken.
    Trevlig lördagkväll!

    1. Hej Nilla! Åh det låter så mysigt att springa med hund… Jag avlägger rapport om boken sen. Du med, ha en bra kväll!

    1. Japp, jag läser hennes blogg. Gillar henne också! Hoppas plöja boken i Mexiko. Eller på flyget. Men då lär jag ju ränna runt non stop efter barn… God jul, Magnus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s